WISSELTRUC

KRIJG GELD VOOR JE HUIDIGE AUTO

Kun je een extra geldbedrag in deze tijden goed gebruiken en heb je altijd al een MINI willen rijden? Dan is onze Wisseltruc wellicht wat voor jou. Want wanneer je nu een MINI gaat leasen, kun je je huidige auto inruilen voor geld. Met het geld kun je doen wat je wil, bijvoorbeeld lekker op vakantie, investeren in je onderneming of je tuin onder handen nemen. Jij bepaalt!

Vrijheid om te doen wat je wil én een nieuwe MINI voor de deur. Dat is nog eens een win-win situatie.

Wisseltruc Private lease

PRIVATE LEASE.

Met MINI Private Lease rijd je zonder zorgen in de MINI van je dromen. Wij regelen namelijk alles voor je: onderhoud, reparatie, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente en verzekering. En je betaalt ook nog eens geen bijtelling.

Wisseltruc operational lease

OPERATIONAL LEASE.

Niet zomaar een auto van de zaak, maar een MINI! Geheel naar jouw smaak natuurlijk, want je stelt ‘m zelf samen. Net als bij Private Lease regelen we alles voor je, voor een vast bedrag per maand. Behalve je brandstof en eventuele bekeuringen hoef je verder niets extra’s te betalen.

Financieren wisseltruc

FINANCIERING.

JOUW MINI BINNEN HANDBEREIK

Je nieuwe MINI is dichterbij dan je misschien denkt. Met een financiering is het mogelijk dat de MINI van jou is, zonder dat je daar in één keer de totale aankoopsom voor neer hoeft te leggen. Niet alleen nieuwe MINI's komen in aanmerking om gefinancierd te worden, dit kan ook voor gebruikte MINI's. Je verzekering, onderhoud en eventuele reparaties hou je in eigen beheer.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.