Private lease

Vanaf € 339,- per maand

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Zoals bij elk Private Lease contract is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij. MINI Private Lease wordt onder het keurmerk Private Lease aangeboden door MINI Financial Services.

Subsidie € 3.350 of €69,- per maand.
In 2022 is het subsidiebedrag € 3.350,- als je een nieuwe elektrische auto koopt, of omgerekend bij een Private Lease contract van 48 maanden maar liefst €69,- per maand korting op je leasebedrag.*

VOORDELEN VAN PRIVATE LEASE.

ONTDEK HET GEMAK VAN EEN VAST MAANDTARIEF

De voordelen voor MINI Private Lease zijn eindeloos. Je rijdt onder andere voor een vast maandbedrag in een gloednieuwe MINI en geniet daarom van het gemak om geen grote investering te hoeven doen. Het Private Lease Keurmerk biedt helderheid en vertrouwen in een degelijke overeenkomst. Kalfsbeek MINI is altijd jouw aanspreekpunt voor vragen, onderhoud of allerlei andere zaken.

PRIVATE LEASE KEURMERK.

ERVAAR HET GEMAK VAN ONTZORGING

Een MINI financieren door middel van een Private Lease overeenkomst, komt samen met het Private Lease Keurmerk. Dit keurmerk wordt aangeboden door MINI Financial Services en staat voor veilig, verantwoord en verantwoord leasen. Je hebt onder andere recht op een bedenktijd van 14 dagen, eerlijk voorwaarden en zekerheid bij klachten.