MINI ROCKINGHAM GT

TERUG. EN HOE

Na ruim vier decennia is de legendarische MINI 1275 GT terug van weggeweest. In de jaren 70 won deze legendarische circuit MINI race na race op het net zo legendarische Rockingham Motor Speedway in Rockingham. 50 jaar later is de MINI 1275 GT terug. En hoe.

De MINI Rockingham GT, standaard als MINI Cooper S, is stoerder, gedurfder en sportiever dan ooit met het JCW Aerodynamica kit, de 17" JCW Track Spoke velgen en de speciale Rockingham GT designelementen. De MINI Rockingham GT is verkrijgbaar als 3- en 5-deurs, Cabrio, Clubman en Countryman.

STOER VAN BUITEN...

De MINI Rockingham GT valt op door de stoere combinatie van de lakkleur White Silver met de Rockingham GT designelementen en de Piano black afwerkingen. Daarnaast is de MINI Rockingham uitgerust met de sportieve JCW trim met als highlight de unieke John Cooper Works Aerodynamica kit.

...EN VAN BINNEN

In het interieur is het stoere karakter van de MINI Rockingham meteen te zien aan de Piano Black interieurpanelen, de sportstoelen bekleed in Dinamica/leer-combinatie in Carbon Black en de antraciete hemelbekleding. Perfect gecombineerd met 100% comfort met het nappaleer bekleed sportstuur, een adaptieve onderstel en een middenarmsteun voor.

BEKIJK ALLE HIGHLIGHTS

● JCW sportstoelen dinamica/leer combinatie Carbon Black ● JCW Aerodynamica kit ● MINI Navigatiesysteem met 8,8" touch screen
● 17" JCW Track Spoke velgen (3-en 5-deurs, Cabrio) ● Automatische transmissie ● Real Time Traffic Information
● 19" JCW Circuit Spoke Two-Tone velgen (Clubman en Countryman) ● Piano Black Exterieur ● Smartphone integratie via Apple CarPlay
● Met nappaleer bekleed sportstuur ● Park Distance Control achter
MODEL PRIJS VANAF EDITIEVOORDEEL
MINI COOPER S 3-DEURS ROCKINGHAM GT € 42.500,- € 3.366,-
MINI COOPER S 5-DEURS ROCKINGHAM GT € 43.500,- € 3.642,-
MINI COOPER S CABRIO ROCKINGHAM GT € 47.500,- € 3.525,-
MINI COOPER S CLUBMAN ROCKINGHAM GT € 48.200,- € 3.974,-
MINI COOPER S COUNTRYMAN ROCKINGHAM GT € 50.500,- € 3.750,-

Wil je meer informatie ontvangen over de nieuwe MINI Camden Edition? Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.