MINI ELECTRIC

Met de MINI Electric is een evolutionaire stap gezet. Hetzelfde go-kart gevoel, alleen dan volledig elektrisch. De MINI Electric is voorzien van een 135 kW (184 pk) en 270 Nm sterke elektromotor en kan in 35 minuten tot 80% van zijn volledige acculading opladen. 

 

De nieuwe MINI Electric.

VANAF € 36.200.

OF VANAF € 515 PER MAAND

De prijzen voor de nieuwe MINI Electric starten vanaf € 36.200. Op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar rijd jij de MINI Electric al voor een Private Lease-tarief van €515,- per maand. Voor slechts €505,- per maand rijd je op basis van Operational Lease, 48 maanden en 20.000 kilometer per jaar, in de eerste volledig elektrische MINI. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

De nieuwe MINI Electric.

STANDAARD RIJK UITGERUST.

De MINI Electric is verkrijgbaar in vier uitvoeringen en is standaard erg rijk uitgerust. De instapversie wordt ook wel 'Essential' genoemd en is verkrijgbaar vanaf € 36.200. De uitrusting van de MINI Electric begint standaard al op een zeer hoog niveau. Standaard zijn onder andere automatische airconditioning, een navigatiesysteem en LED koplampen. Daarnaast worden de pakketten 'Classic', 'MINI Electric Collection', 'MINI Electric' en 'MINI Yours' aangeboden en bevatten allemaal extra opties bovenop de vorige uitvoering. 

SPECIFICATIES.

Op het eerste gezicht lijkt het een originele MINI, maar toch staat er iets anders! De gele spiegelkappen, unieke velgen en de E-badge op de laadklep verwijzen naar de baanbrekende aandrijftechnologie. De MINI Electric beschikt over een 135kW sterke elektromotor, ofwel 184 pk, met een directe vermogensafgifte. De accu is laag in de bodem van de auto geplaatst, waardoor er geen consessies gedaan hoeven worden in laadruimte of rijdynamiek.

Volgens WLTP kan de accu tot zo'n 232 kilometer op enkele lading afleggen. Dankzij het driefasen laden kan de MINI Electric met een maximale laadcapaciteit van 11 kW in slechts 2,5 uur tot 80% worden opgeladen. Wordt er gebruik gemaakt van een snellaadstation? Dan kan de MINI Electric met een maximale laadcapaciteit van 50 kW binnen 35 minuten tot 80% opgeladen worden. 

INSPIREREND INDIVUEEL.

Als je instapt in de MINI Electric wijst alles erop dat je achter het stuur van een MINI zit. Bij het activeren van de gele startknop wordt een geluidssignaal afgegeven die erop wijst dat de elektromotor klaar is om te vertrekken. Niet enkel het exterieur design van de MINI 3-deurs werd als leidraad genomen bij het ontwerpen van de MINI Electric, maar ook de maatvoeringen in het interieur werden gehandhaafd. Het interieur is even ruim als de oorspronkelijke MINI 3-deurs, ook op de achterbank met twee stoelen.

MINI Business Edition.

MINI Business Edition.

De MINI ELECTRIC Business Edition is perfect voor iedereen die zakelijk en privé de MINI go-kart feeling wil ervaren. Hij heeft bovendien alles wat je leven makkelijker maakt, van het MINI navigatiesysteem met 8,8” touchscreen en Real Time Traffic Information tot en met Park Distance Control achter en het diefstalalarmsysteem. Nu met € 841,- voordeel.

 

MINI Private Lease.

Met MINI Private Lease kom je niet voor verassingen te staan. Voor één voordelig tarief per maand rijd je all-in, je hoeft alleen nog maar te laden! En met ons aanbod aan voorraad-modellen kun je ook nog eens snel wegrijden met een nieuwe MINI. Zo heb je bijvoorbeeld voor slechts €602,94 per maand deze nieuwe MINI ELECTRIC Yours uit voorraad voor jouw deur staan. 

Benieuwd naar een offerte? Vraag die dan via onderstaande button aan!