MINI ELECTRIC

Met de MINI Electric is een evolutionaire stap gezet. Hetzelfde go-kart gevoel, alleen dan volledig elektrisch. Deze versie is vanaf 7 maart bij ons in de showroom. De MINI Electric is voorzien van een 135 kW (184 pk) en 270 Nm sterke elektromotor en kan in 35 minuten tot 80% van zijn volledige acculading opladen. Om de MINI Electric nóg verder te individualiseren is er het Black Package, waar onder andere de kop- en achterlamp sierringen, de grill, beide logo's voor en achter en nog veel meer in het zwart worden geplaatst.

 

 

VANAF € 31.100.

OF VANAF € 499 PER MAAND

De prijzen voor de nieuwe MINI Electric starten vanaf € 31.100. Op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar rijd jij de MINI Electric al voor een Private Lease-tarief van € 499 per maand. Eveneens voor € 499 per maand rijd je op basis van Operational Lease, 48 maanden en 20.000 kilometer per jaar, in de eerste volledig elektrische MINI. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

MAART 2020.

De mobiliteit om ons heen verandert en dat merken we. De nieuwe MINI Electric laat zien dat hij klaar is voor de toekomst. Met zijn iconische design roept hij bij jong en oud veel emotie op, terwijl hij met zijn volledig elektrische aandrijving een totaal nieuwe beleving toevoegt aan hedendaagse mobiliteit. Vrijheid en rijplezier staan ook in deze MINI voorop. De MINI met dezelfde go-kart feeling, gecombineerd met flink wat pit, stijl en elektrisch rijplezier mag de naam MINI Electric dragen. De MINI Electric zal leverbaar zijn vanaf maart 2020, maar is nu al te bestellen!

STANDAARD RIJK UITGERUST.

De MINI Electric is verkrijgbaar in vier uitvoeringen en is standaard erg rijk uitgerust. De instapversie wordt ook wel 'Basic' genoemd en is verkrijgbaar vanaf € 31.500. De uitrusting van de MINI Electric begint standaard al op een zeer hoog niveau. Standaard zijn onder andere automatische airconditioning, een navigatiesysteem en LED koplampen. Daarnaast worden de pakketten 'Essential', 'Charged' en 'Yours' aangeboden en bevatten allemaal extra opties bovenop de vorige uitvoering. 

SPECIFICATIES.

Op het eerste gezicht lijkt het een echte MINI, maar toch staat er iets nieuws! De gele spiegelkappen, unieke velgen en de E-badge op de laadklep verwijzen naar de baanbrekende aandrijftechnologie. De MINI Electric beschikt over een 135kW sterke elektromotor, ofwel 184 pk, met een directe vermogensafgifte. De accu is laag in de bodem van de auto geplaatst, waardoor er geen consessies gedaan hoeven worden in laadruimte of rijdynamiek.

Volgens WLTP kan de accu tot zo'n 232 kilometer op enkele lading afleggen. Dankzij het driefasen laden kan de MINI Electric met een maximale laadcapaciteit van 11 kW in slechts 2,5 uur tot 80% worden opgeladen. Wordt er gebruik gemaakt van een snellaadstation? Dan kan de MINI Electric met een maximale laadcapaciteit van 50 kW binnen 35 minuten tot 80% opgeladen worden. 

INSPIREREND INDIVUEEL.

Als je instapt in de MINI Electric wijst alles erop dat je achter het stuur van een MINI zit. Bij het activeren van de gele startknop wordt een geluidssignaal afgegeven die erop wijst dat de elektromotor klaar is om te vertrekken. Niet enkel het exterieur design van de MINI 3-deurs werd als leidraad genomen bij het ontwerpen van de MINI Electric, maar ook de maatvoeringen in het interieur werden gehandhaafd. Het interieur is even ruim als de oorspronkelijke MINI 3-deurs, ook op de achterbank met twee stoelen.