MINI ELECTRIC

Met de MINI Electric is een evolutionaire stap gezet. Hetzelfde go-kart gevoel, alleen dan volledig elektrisch. De MINI Electric is voorzien van een 135 kW (184 pk) en 270 Nm sterke elektromotor en kan in 35 minuten tot 80% van zijn volledige acculading opladen. 

Over go-kart gevoel gesproken, verkoper Annelies ging de kartbaan op om deze te testen. Benieuwd hoe dat eruitziet? Of wilt u het zelf ervaren? Dat kan via de onderstaande buttons. 

De nieuwe MINI Electric.

VANAF € 34.990,-.

OF VANAF € 329,- PER MAAND*

De Nederlandse overheid stimuleert ook in 2022 weer het rijden en bezitten van een elektrische auto. Dat is goed nieuws als je van plan bent een MINI Electric aan te schaffen. Of te leasen. De volledig elektrische MINI is perfect voor iedereen die de MINI Go-Kart feeling wil ervaren, maar tegelijkertijd elektrisch en dus emissieloos wil rijden. Hierdoor rijd je met de subsidie al de MINI Electric vanaf € 329,- per maand. Zonder subsidie is het private lease bedrag € 399,- per maand. 

 

De nieuwe MINI Electric.

STANDAARD RIJK UITGERUST.

De MINI Electric is verkrijgbaar in vier uitvoeringen en is standaard erg rijk uitgerust. De instapversie wordt ook wel 'Essential' genoemd en is verkrijgbaar vanaf € 36.200. De uitrusting van de MINI Electric begint standaard al op een zeer hoog niveau. Standaard zijn onder andere automatische airconditioning, een navigatiesysteem en LED koplampen. Daarnaast worden de pakketten 'Classic', 'MINI Electric Collection', 'MINI Electric' en 'MINI Yours' aangeboden en bevatten allemaal extra opties bovenop de vorige uitvoering. 

SPECIFICATIES.

Op het eerste gezicht lijkt het een originele MINI, maar toch staat er iets anders! De gele spiegelkappen, unieke velgen en de E-badge op de laadklep verwijzen naar de baanbrekende aandrijftechnologie. De MINI Electric beschikt over een 135kW sterke elektromotor, ofwel 184 pk, met een directe vermogensafgifte. De accu is laag in de bodem van de auto geplaatst, waardoor er geen consessies gedaan hoeven worden in laadruimte of rijdynamiek.

Volgens WLTP kan de accu tot zo'n 232 kilometer op enkele lading afleggen. Dankzij het driefasen laden kan de MINI Electric met een maximale laadcapaciteit van 11 kW in slechts 2,5 uur tot 80% worden opgeladen. Wordt er gebruik gemaakt van een snellaadstation? Dan kan de MINI Electric met een maximale laadcapaciteit van 50 kW binnen 35 minuten tot 80% opgeladen worden. 

INSPIREREND INDIVUEEL.

Als je instapt in de MINI Electric wijst alles erop dat je achter het stuur van een MINI zit. Bij het activeren van de gele startknop wordt een geluidssignaal afgegeven die erop wijst dat de elektromotor klaar is om te vertrekken. Niet enkel het exterieur design van de MINI 3-deurs werd als leidraad genomen bij het ontwerpen van de MINI Electric, maar ook de maatvoeringen in het interieur werden gehandhaafd. Het interieur is even ruim als de oorspronkelijke MINI 3-deurs, ook op de achterbank met twee stoelen.

Laden, laden, laden.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om goed te kunnen opladen, zowel thuis als onderweg. Daarom hebben we verschillende manieren van opladen ontwikkeld en deze beschikbaar gemaakt voor MINI rijders in heel Europa. We zijn ook samenwerkingen aangegaan, zodat je toegang hebt tot het grootste netwerk van laadstations. Dus waar je ook heen gaat, een laadstation is dichterbij dan je denkt. Ontdek alle laadpunten met MINI Charging.

ACTIES.

De MINI Electric Business Edition is perfect voor iedereen die zakelijk en privé de MINI go-kart feeling wil ervaren. Hij heeft bovendien alles wat je leven makkelijker maakt, van het MINI navigatiesysteem met 8,8” touchscreen en Real Time Traffic Information tot en met Park Distance Control achter en het diefstalalarmsysteem. Nu met € 841,- voordeel.

Tijdelijk rijd je extra voordelig in een MINI Electric Business Edition. Vanaf € 399,- per maand staat er een gloednieuw exemplaar voor je deur en wordt verder alles voor je geregeld: belasting, verzekering en onderhoud. Het enige wat je verder zelf betaalt is je stroomverbruik.

MINI Sharing.

MINI Sharing maakt het makkelijker dan ooit om de eigen auto te delen met vrienden en familie. De dienst is sinds april 2021 beschikbaar in Nederland. Met MINI Sharing kun je de MINI experience eenvoudig en snel delen met vrienden en familie. Via de app is de auto te reserveren, te ver- en ontgrendelen en te starten. Privé autodelen was nog nooit zo gemakkelijk.

Wilt u meer informatie ontvangen over de nieuwe MINI Electric? Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.