6 deuren

Een fantastisch design en veel comfort. Daar staat de MINI Clubman voor. Dit is onder andere terug te zien in zijn bijzondere split doors aan de achterkant, softtouch interieurafwerking en premium technologie. Daarnaast is er zitruimte voor 5 personen en heeft deze MINI een bagagevolume van 360 - 1250 L.  De MINI Clubman is al te bestellen vanaf*  € 29.495, -. Private lease rijd je de MINI Clubman vanaf € 450,- per maand. 

Zes deuren groot

Extra comfort

De perfecte MINI voor dagelijks gebruik. Ontdek meer over de extra ruimte, functionaliteit en innovatieve functies die beschikbaar zijn in de MINI Clubman, zoals de Head-Up-Display, Park Assist en het touchscreen.

MINI Clubman Occasions.

Dezelfde zekerheid als nieuw.

Op zoek naar een gebruikte MINI Clubman? Bekijk hieronder een greep uit onze occasions.

BMW 2 Serie

218i Gran Tourer High Executive M-Sport
  • 18 Inch LM Dubbelspaak M (styling 460) (020P)
  • Achteruitrijcamera
  • Achteruitrijcamera (03AG)
  • BMW Head-Up Display (0610)
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen (0494)
  • Glazen panoramadak (0402)
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 60.621 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
ZT-736-X
CarrosserieMPV
Bouwjaar2019
KleurSaphirschwarz metallic (donker zwart metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)457 X 180 X 161
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Hoe je het ook wend of keert: in Duitsland weten ze hoe je topkwaliteit auto′s bouwt. Ontwerp, prestaties, comfort en veiligheid: allemaal van even hoog niveau. Ook deze BMW 2 Serie. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Het panoramadak zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. Verder is de BMW uitgerust met: BMW M-sportonderstel, aluminium dakdraagsysteem, donker getint glas achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Gemak en veiligheid gaan prachtig samen. Bijvoorbeeld door de audiobediening op het stuur. Het navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. Smartphone opladen onderweg? Dat gaat supergemakkelijk door de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Overal een snelle internetverbinding: de ingebouwde WIFI-hotspot staat tot uw beschikking. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze BMW heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regen- en lichtsensor. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. En deze auto heeft ook sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel als standaard uitrusting.

De BMW 2 Serie is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Blijf voor u kijken, terwijl u de rij-informatie afleest op uw voorruit. Daarvoor zorgt de head-up display!

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.


Bedrijfsinformatie

Bij Dusseldorp BMW & MINI Kunt u terecht voor het grootste aanbod van Nederland, zeer scherp geprijsd en bijna altijd voorzien van 24 maanden garantie. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe- of gebruikte BMW of MINI, wij helpen u hier graag bij! Bekijk snel uw favoriete model, maak een vrijblijvende proefrit of een vraag een goed inruilvoorstel. En met 13 Dusseldorp vestigingen in Alkmaar, Apeldoorn, Assen, Brielle, Deventer, Den Haag, Groningen, Hoorn, Hoogeveen, Oostzaan, Schiedam, Wateringen en Zwolle zijn wij altijd in de buurt.

Opties
18 Inch LM Dubbelspaak M (styling 460) (020P)
Achteruitrijcamera
Achteruitrijcamera (03AG)
BMW Head-Up Display (0610)
Elektrisch verwarmde voorstoelen (0494)
Glazen panoramadak (0402)
Head-up display
High Executive (0ZH5)
Model M Sport (07LF)
M sport
M Sportpakket (0337)
Panoramadak
Garanties
BMW Premium Selection