MINI Favorites

Wij zijn dol op onze MINI's en onze medewerkers ook! Ze laten je graag zien wat hun favoriete MINI is en waarom. Nieuwsgierig? Kijk snel verder en laat je inspireren.  

De favoriete MINI van Bred

DE FAVORIETE MINI VAN BRED.

De MINI cabrio is mijn favoriete MINI. Het rijplezier is zoals dat van een MINI hoort te zijn met dan nog een leuke extra. Een cabrio dak!  Zo vaak als het kan rij ik met de kap open. Het geeft een gevoel van vrijheid tijdens het rijden. Het rijplezier is ook nog is met mijn vrienden te delen omdat het een vier persoons auto is. 

- Bred de Graaf 
  Verkoopadviseur

De favoriete MINI van Annelies is de MINI Cooper S 3-deurs

DE FAVORIETE MINI VAN ANNELIES.

Mijn favoriete MINI is de Cooper S 3-deurs. Deze auto is namelijk sportief en stijlvol tegelijk. Daarnaast beleef je het ultieme go-kart gevoel. De Union Jack achterlichten, het panoramadak en het piano black exterior pack maken deze MINI voor mij helemaal af.

- Annelies van Everdingen
  Manager Verkoop

De favoriete MINI van Youri

DE FAVORIETE MINI VAN YOURI

Mijn favoriete MINI is de MINI Countryman. Wie voor het eerst kennis maakt met de MINI Countryman zal verbaasd zijn over de ruimte. De Countryman heeft 5 ruime zit plaatsen en zelfs dan blijft er nog genoeg plek over voor je bagage. Een perfecte gezinsauto. 

- Youri Wijnand
  Service Adviseur