Zakelijke markt

Slimmer zakelijk rijden

Duurzamer, flexibeler of goedkoper zakelijk rijden? Dat is voor ieder bedrijf interessant. Auto's zijn immers een aanzienlijke kostenpost en er valt steeds meer te kiezen in soort auto's, financiering en aanvullende mobiliteitsoplossingen. De Fleetmanagers van Kalfsbeek helpen u graag bij het efficiënt managen van uw wagenpark - nu én in de toekomst. 

 

Wat Kalfsbeek voor u kan betekenen.

Met 65 jaar ervaring in mobiliteit, drie vestigingen en ruim 450 gebruikte en nieuwe BMW's en MINI's in het assortiment is de Kalfsbeek dé mobiliteitspartner in Zuid-Holland. Bij Kalfsbeek streven wij ernaar om u te helpen uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te richten - of het nu gaat om 5 of 50 auto's. 

Er vindt continue verandering plaats wat betreft wet- en regelgeving op het gebied van mobiliteit, onze Fleetmanagers zorgen dat zij op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen omtrent het managen van uw wagenpark en bieden advies op maat. Zij kijken naar een mobiliteitsoplossing die niet alleen economisch aantrekkelijk is maar ook duurzaam is.

Uw zakelijk aanspreekpunt.

Guus Wageveld

Fleetmanager

Ontdek de mogelijkheden.

Bij Kalfsbeek Private lease bepaalt u zelf de looptijd van de overeenkomst en ook het aantal kilometers dat u per jaar rijdt, daarvoor betaalt u een vast bedrag per maand. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en het wassen van uw MINI komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan. Met MINI Private Lease is uw MINI is all risk verzekerd met een eigen risico van slechts € 135,- per schadegeval. MINI Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. 

Wanneer u zakelijk least met Kalfsbeek Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe MINI. In dit maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. U hoeft alleen nog zelf te tanken.

Wel kunt u kiezen voor extra service door uw leaseovereenkomst uit te breiden met bijvoorbeeld een tankpas of winterbanden. Na afloop van het leasecontract heeft u het recht van eerste koop.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

WHITEPAPER SLIMMER ZAKELIJK RIJDEN.

In een markt die wordt geregeerd door steeds aangepaste wet- en regelgeving en waarbij er, mede door deze regelgeving, steeds meer gekeken wordt naar nieuwe een duurzamere oplossingen voor mobiliteit, is het als organisatie vaak een uitdaging om de juiste keuze te maken. De afgelopen tijd hebben wij ons bezig gehouden met hoe organisaties zo efficiënt mogelijk hun wagenpark kunnen inrichten en managen. Wij hebben als resultaat een whitepaper ontwikkeld over zakelijk rijden; met de trends van nu én de toekomst. Wilt u het whitepaper ontvangen? Download hem via de onderstaande button.