WINTERACTIE

MAAK UW MINI WINTERKLAAR BIJ KALFSBEEK

De knusse wintermaanden komen er weer aan. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan met het koudere weer en laat nu een BMW Wintercheck uitvoeren. Tijdens een uitgebreide controle wordt uw MINI op 20 belangrijke punten gecheckt, zo ben je op alles voorbereid en helemaal winterklaar.

Om de winter goed te beginnen kost de MINI Wintercheck nu tijdelijk maar €50,-. Daarbij krijgt u een Wintergeschenk cadeau: een MINI paraplu. Sneeuw of regen, die is mooi meegenomen. Ook mooi meegenomen: 15% korting op MINI winterwielsets. Daarnaast krijg je ook nog 25% korting op nieuwe ruitenwisserbladen en 15% korting op dakboxen en dragers.

Wil je jouw winter ook goed beginnen? Maak nu een afspraak.

GRIP OP DE KOU. 15% KORTING OP WINTERWIELSETS

Zodra de temperatuur onder de 7° komt, bieden winterbanden al meer veiligheid dan zomerbanden. En dat is in Nederland al gauw 5 maanden per jaar. Maar met de juiste banden is er geen vuiltje aan de lucht. Profiteer nu tijdelijk van 15% korting bij aankoop van een nieuwe winterwielsets. 

ALTIJD GOED ZICHT. 25% KORTING OP RUITENWISSERBLADEN

In plaats van pakken sneeuw bestaan de Nederlandse winters vaker uit bakken regen. Dus mogen goede ruitenwisserbladen niet ontbreken bij het winterklaar maken van uw MINI. Bij een MINI Wintercheck ontvangt u daarom nu 25% voordeel op nieuwe MINI ruitenwisserbladen.

PLEK ZAT. 15% KORTING OP DAKBOXEN EN DAKDRAGERS

Wat uw plannen ook zijn deze winter, met de officiële MINI winteraccessoires zit u altijd goed. Ook voor extra bagageruimte, want de MINI dakdragers en dakboxen zijn nu met 15% voordeel verkrijgbaar. Neem nu contact op en ontdek het aanbod.