WINTERACTIE

MAAK UW MINI WINTERKLAAR BIJ KALFSBEEK

De knusse wintermaanden komen er weer aan. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan met het koudere weer en laat nu een MINI Wintercheck uitvoeren. Tijdens een uitgebreide controle wordt uw MINI op 20 belangrijke punten gecheckt, zo ben je op alles voorbereid en helemaal winterklaar.

Om de winter goed te beginnen kost de MINI Wintercheck nu tijdelijk maar €50,-. Om het nog aantrekkelijker te maken: bij uw Wintercheck krijgt u van ons een exclusieve sporttas cadeau. Ook mooi meegenomen: 15% korting op MINI winterwielsets. Daarnaast krijg je ook nog 25% korting op rubberen vloermatten en 50% korting op dakdragers.

Wil je jouw winter ook goed beginnen? Maak nu een afspraak.

Winterwielen korting

GRIP OP DE KOU. 15% KORTING OP WINTERWIELSETS

Zodra de temperatuur onder de 7° komt, bieden winterbanden al meer veiligheid dan zomerbanden. En dat is in Nederland al gauw 5 maanden per jaar. Maar met de juiste banden is er geen vuiltje aan de lucht. Profiteer nu tijdelijk van 15% korting bij aankoop van een nieuwe winterwielsets. 

Rubberen deurmatten

GRONDIG ZIJN. 25% KORTING OP RUBBEREN VLOERMATTEN

Een hele makkelijke manier om uw MINI deze winter in crispy conditie te houden? Rubberen vloermatten. Ze laten geen vocht door en houden niet alleen uw MINI fraai, ze zijn zélf ook fraai. We bieden een set aan voor € 45,- en tijdelijk met tot 25% voordeel.

dakdrager

PLEK ZAT. 50% KORTING OP DAKDRAGERS

Extra ruimte? Bij een dakbox compleet met dakdragers, krijg je maar liefst 50% voordeel op de dakdragers. En om uw dakbox nog beter te laten matchen, kunnen we die laten spuiten in jouw carrosseriekleur. Zo wordt extra ruimte, extra stijlvol.