THE UNTAMED EDITION

Vanaf € 45.790,-

Geïnspireerd door de natuur is de MINI Countryman Untamed Edition net zo avontuurlijk en gedurfd als jij. Doordachte techniek en een robuust ontwerp zorgen samen voor een uitgelezen balans tussen kracht en duurzaamheid. Deze Edition is afgeladen met extraʼs en absoluut uniek. De unieke lakkleur Momentum Grey. Opvallende striping. MINI Yours leren stoelbekleding in Highland Green en 18” Untamed Spoke two-tone lichtmetalen velgen en nog veel meer.

De Untamed Edition is verkrijgbaar voor de MINI Cooper Countryman, de MINI Cooper S Countryman, en voor de Plug-in Hybride MINI Cooper SE Countryman.

Exterieur UntamedExterieur Untamed

Het expressieve exterieur.

Afgezet tegen de Momentum Grey carrosseriekleur creëren de afwerking van het dak, de spiegelkappen en de dakreling in Piano Black een krachtig gevoel van contrast. Ook de hoogglans Piano Black designaccenten voegen stijl en charisma toe aan de omlijsting van de koplampen en achterlichten, de portiergrepen, het frame van de frontgrille en het ALL4 embleem.

De kenmerkende uitstraling wordt verder versterkt door vier diagonale strepen in Frozen Bluestone. Samen met de instaplijsten zijn de side scuttles voorzien van een patroon dat is geïnspireerd op een berglandschap, inclusief Untamed opschrift. Dit opschrift komt ook terug op de achterste zijruiten. De 18” lichtmetalen velgen in Untamed two-tone design zijn exclusief voor deze Edition.

INTERIEUR

Het Interieur.

In het interieur van de MINI Untamed Edition overheersen de natuurlijke kleuren groen en blauw. De exclusieve kleur Highland Green wordt gecombineerd met contrasterende, blauwe en groene stiksels op de MINI Yours Leather Lounge sportstoelen. Het bergpatroon van de instaplijsten komt ook terug op de randen van de rugleuning en de verlichte interieurlijsten in Frozen Bluestone.

Ook is hij voorzien van Untamed emblemen op de stoelen en de onderste spaak van het met Nappaleer beklede sportstuurwiel. Vloermatten met een driedimensionaal landschapspatroon sluiten aan op de instaplijsten en sierlijsten. Hemelbekleding in antraciet maakt de exclusieve interieuruitrusting compleet.

MODEL COMSUMENTENPRIJS EDITIEVOORDEEL
MINI COOPER COUNTRYMAN UNTAMED EDITION € 45.790,- € 2.958,-
MINI COOPER S ALL4 COUNTRYMAN UNTAMED EDITION € 57.390,- € 2.184,-
MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRIDE UNTAMED EDITION € 48.690,- € 1.830,-

Wil je meer informatie ontvangen over de nieuwe MINI Untamed Edition? Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.