THE SEASIDE EDITION

Vanaf €44.290,-

We hebben een heel bijzondere editie gemaakt van ons meest open-minded model, geïnspireerd op de kust. De MINI Cabrio Seaside Edition betovert je zintuigen al ruim voordat je instapt. Hij viert 30 jaar open Go-Kart feeling en tilt autorijden in de zon naar nieuwe hoogtes. En met de levendige MINI Cooper of Cooper S motor onder de motorkap is hij al net zo dynamisch als sensationeel. Hij biedt comfortabel plaats aan vier, klaar voor het avontuur dat overal op jou en je vrienden ligt te wachten. De MINI Cabrio Seaside Edition is in Nederland gelimiteerd op 100 stuks.

Seaside interieur

FRISSE DUIK IN ZEE.

Het interieur van de MINI Cabrio Seaside Edition geeft een heerlijk licht en luchtig gevoel. Kustkleuren zoals zandbeige en kalm blauw geven veel textuur een dragen bij aan je zorgeloze vakantiegevoel. Geniet van de hoogwaardige materialen en de verfijnde details als de zon opkomt en je dak naar beneden gaat.

HIGHLIGHTS

Seaside 30

OPVALLEN? DAN WEL IN STIJL

Op het onweerstaanbare, moderne dashboard zit de exclusieve sierinscriptie ‘SEASIDE 30’. Ook staat bovenin het interieurpaneel subtiel de aanduiding ‘30 years of Cabrio’.

Union Jack achterlichten

UNION JACK ACHTERLICHTEN

De opvallende LED achterlichten met Union Jack motief zijn niet alleen blikvangers, maar omvatten ook alle verlichtingsfuncties. Ook geven ze een helder licht dat minder energie verbruikt.

Instaplijsten Seaside

UITNODIGENDE INSTAPLIJSTEN

We wilden met stijlvolle oppervlakken een speciaal strandgevoel geven aan het interieur – en deze instaplijsten en portierpanelen doen dat als geen ander. 

MODEL CONSUMENTENPRIJS EDITIEVOORDEEL
MINI Cooper Cabrio Seaside Edition €44.290,- €4.462,-
MINI Cooper S Cabrio Seaside Edition €50.490,- €4.521,-

Wil je meer informatie ontvangen over de nieuwe MINI Untamed Edition? Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.