MINI RESOLUTE EDITION

Vanaf € 37.490, -

De MINI Resolute Edition is zeer rijk uitgerust en alleen leverbaar in de kleur Rebel Green. Deze kleur was voorheen alleen voorbehouden aan de sportiefste John Cooper Works motorisering. Bij de MINI 3-Deurs, MINI Electric en MINI 5-Deurs wordt deze lakkleur gecombineerd met dak en buitenspiegelkappen in Pepper White, deze zijn optioneel leverbaar in de kleur zwart.

Tevens beschikt de Resolute editie over standaard Steptronic Sport transmissie, Comfort Plus Pakket, Driving Assistant Pakket, Connected Navigation Pakket en een diefstalalarmsysteem. Daarnaast is de MINI Resolute Edition naar wens aan te passen. Zo is bijvoorbeeld het Harman Kardon HiFi audiosysteem, een glazen panoramadak of een adaptief onderstel beschikbaar. Ook zijn het Driving Assistant Pakket en het Connected Navigation Pakket te upgraden naar het Plus Pakket.

 

 

MINI E Resolute

MINI ELECTRIC.

LEVERBAAR VANAF € 40.490

Jouw klantvoordeel loopt bij de MINI Electric Resolute Edition op tot € 1.500,- 

mini 3-deurs Resolute

MINI 3-DEURS

LEVERBAAR VANAF €37.490,-

De MINI 3-deurs Resolute Edition is in de Cooper variant te verkrijgen vanaf € 37.490,- met een klantvoordeel van maar liefst €3.015,-. 

De MINI 3-deurs Resolute Edition is in de Cooper S variant te verkrijgen vanaf € 44.990,- met een klantvoordeel van maar liefst €2.745,-. 

MINI 5 deurs Resolute

MINI 5-deurs

LEVERBAAR VANAF € 38.490,-

De MINI 5-deurs Resolute Edition is in de Cooper variant te verkrijgen vanaf € 38.490,- met een klantvoordeel van maar liefst €3.015,-. 

De MINI 5-deurs Resolute Edition is in de Cooper S variant te verkrijgen vanaf € 44.990,- met een klantvoordeel van maar liefst €3.019,-. 

 

MINI Cabrio Resolute

MINI Cabrio

LEVERBAAR VANAF €42.690,-

De MINI Cabrio Resolute Edition is in de Cooper variant te verkrijgen vanaf € 42.690,- met een klantvoordeel van maar liefst €2.924,-. 

De MINI Cabrio Resolute Edition is in de Cooper S variant te verkrijgen vanaf € 48.990,- met een klantvoordeel van maar liefst €2.965,-. 

De elektrisch bedienbare softtop en de buitenspiegelkappen standaard uitgevoerd in zwart. Optioneel is de MINI Yours softtop leverbaar op de MINI Cabrio Resolute Edition.
 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.