Nieuws

Het laatste Kalfsbeek MINI nieuws

Nieuwe generatie MINI Electric

De nieuwe MINI familie

11 september 2023

Als 3-Deurs model van alweer de vijfde generatie valt ook de volledig elektrische MINI Cooper op door kenmerkend MINI design en een Go-Kart gevoel in druk stedelijk verkeer. De nieuwe generatie MINI Countryman heeft grotere afmetingen en biedt meer interieurruimte, maar ook meer comfort en veiligheid, ook buiten de gebaande wegen dankzij zijn vierwielaandrijving. De nieuwe MINI Countryman is eveneens leverbaar met een volledig elektrisch aandrijving.

Nieuwe generatie MINI Electric

De nieuwe generatie MINI Electric

4 mei 2023

De vijfde en nieuwste generatie MINI 3-Deurs is volledig elektrisch aangedreven. Daarmee breekt een nieuw hoofdstuk aan in het succesverhaal van het legendarische model. Met een maximale Go-Kart feeling is de nieuwe volledig elektrische MINI Cooper de belichaming van toekomstgerichte typerende MINI rijkarakteristiek.

MINI Countryman: volledig elektrisch

De nieuwe generatie MINI Countryman: volledig elektrisch

17 april 2023

De nieuwe MINI Countryman combineert een geëlektrificeerd Go-Kart gevoel met een minimale ecologische voetafdruk en zet het succesverhaal van het grootste MINI model voort. De start van de productie in november 2023 in de BMW Group Fabriek Leipzig is de eerste keer dat een MINI in Duitsland wordt geproduceerd. Als stijlvolle allrounder en ruime metgezel voor dagelijks gebruik zet de MINI Countryman het productoffensief van het merk MINI met volledig elektrische modellen voort.

MINI E Cabrio

De eerste MINI Electric Cabrio

15 februari 2023

De eerste volledig elektrisch aangedreven vierpersoons cabriolet is een MINI. Van idee tot kleine serieproductie in minder dan acht maanden tijd. De MINI Electric Cabrio is een volgende stap op weg naar een volledig elektrisch merk.

ACTIE gebruikte JCW

John Cooper Works Weekend

26 augustus 2022

10 & 11 september wordt de MINI showroom in Schiedam volledig gevuld met John Cooper Works modellen. Alle uitvoeringen en kleuren vind je er dit weekend. Uiteraard kun je tijdens dit event ook zelf achter het stuur stappen van dit topmodel. Schrijf je via de button direct online in. 

Benieuwd naar het extra voordeel wat we dit weekend voor jou hebben? Bekijk hieronder de video uitnodiging van Bred en Annelies!

Spectaculaire MINI Concept Aceman

MINI CONCEPT ACEMAN

28 juli 2022

MINI presenteert een nieuw concept: volledig elektrisch, zónder gebruik van chroom of leer, met een compleet nieuwe designtaal en verregaand gedigitaliseerd voor een unieke rijbeleving. 

De MINI Concept Aceman geeft een beeld van de eerste volledig elektrische cross-over van MINI. Deze conceptauto is tevens de voorbode van een nieuwe generatie MINI modellen. Design maar ook technologische innovaties zijn daarin maatgevend: puur elektrische aandrijving, een heldere en minimalistische designtaal, een nieuw digitaal interieur en verantwoord materiaalgebruik zonder chroom en leer. 

zomeractie

CARBON FRIDAY BIJ MINI

19 november 2021

Van 21 t/m 26 november is het Carbon Friday bij MINI. Dat betekent 25% korting op alle MINI Carbon onderdelen. Upgrade dit jaar nog de looks van jouw MINI, en maak hem precies zoals jij graag wilt. 

Er zijn MINI Carbon onderdelen voor zowel het interieur als het exterieur. Wat dacht je van een Carbon uitlaatsierstuk, scoop, spiegelkappen, of greeplijsten? Op al deze stoere, sportieve accessoires krijg je van 21 t/m 26 november 25% korting. Ben je benieuwd welke accessoires voor jouw MINI geschikt zijn? Neem dan nu contact met ons op. 

MINI Winter

WINTERACTIE

26 oktober 2021

De knusse wintermaanden komen er weer aan. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan met het koudere weer en laat nu een MINI Wintercheck uitvoeren. Tijdens een uitgebreide controle wordt uw MINI op 20 belangrijke punten gecheckt, zo ben je op alles voorbereid en helemaal winterklaar.