Nieuws

Het laatste Kalfsbeek MINI nieuws

ACTIE gebruikte JCW

John Cooper Works Weekend

26 augustus 2022

10 & 11 september wordt de MINI showroom in Schiedam volledig gevuld met John Cooper Works modellen. Alle uitvoeringen en kleuren vind je er dit weekend. Uiteraard kun je tijdens dit event ook zelf achter het stuur stappen van dit topmodel. Schrijf je via de button direct online in. 

Benieuwd naar het extra voordeel wat we dit weekend voor jou hebben? Bekijk hieronder de video uitnodiging van Bred en Annelies!

Spectaculaire MINI Concept Aceman

MINI CONCEPT ACEMAN

28 juli 2022

MINI presenteert een nieuw concept: volledig elektrisch, zónder gebruik van chroom of leer, met een compleet nieuwe designtaal en verregaand gedigitaliseerd voor een unieke rijbeleving. 

De MINI Concept Aceman geeft een beeld van de eerste volledig elektrische cross-over van MINI. Deze conceptauto is tevens de voorbode van een nieuwe generatie MINI modellen. Design maar ook technologische innovaties zijn daarin maatgevend: puur elektrische aandrijving, een heldere en minimalistische designtaal, een nieuw digitaal interieur en verantwoord materiaalgebruik zonder chroom en leer. 

MINI Flex

CARBON FRIDAY BIJ MINI

19 november 2021

Van 21 t/m 26 november is het Carbon Friday bij MINI. Dat betekent 25% korting op alle MINI Carbon onderdelen. Upgrade dit jaar nog de looks van jouw MINI, en maak hem precies zoals jij graag wilt. 

Er zijn MINI Carbon onderdelen voor zowel het interieur als het exterieur. Wat dacht je van een Carbon uitlaatsierstuk, scoop, spiegelkappen, of greeplijsten? Op al deze stoere, sportieve accessoires krijg je van 21 t/m 26 november 25% korting. Ben je benieuwd welke accessoires voor jouw MINI geschikt zijn? Neem dan nu contact met ons op. 

MINI Winter

WINTERACTIE

26 oktober 2021

De knusse wintermaanden komen er weer aan. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan met het koudere weer en laat nu een MINI Wintercheck uitvoeren. Tijdens een uitgebreide controle wordt uw MINI op 20 belangrijke punten gecheckt, zo ben je op alles voorbereid en helemaal winterklaar.

De MINI Anniversary Edition: Met de traditionele, sportieve spirit van John Cooper

27 juli 2021

MINI viert 60 jaar samenwerking met de Cooper Family. Een gezamenlijke inzet voor maximaal rijplezier op de weg en legendarisch succes in de racewereld. Edition-voertuigen worden geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 740 eenheden wereldwijd als MINI Cooper, MINI Cooper S en MINI John Cooper Works.

MINI Sharing

1 april 2021

MINI Sharing maakt het makkelijker dan ooit om de eigen auto te delen met vrienden en familie. De dienst is sinds april 2021 beschikbaar in Nederland. Met MINI Sharing kun je de MINI experience eenvoudig en snel delen met vrienden en familie. Via de app is de auto te reserveren, te ver- en ontgrendelen en te starten. Privé autodelen was nog nooit zo gemakkelijk.
 

De nieuwe modelgeneratie.

Kijk, het is de nieuwe MINI

28 januari 2021

Na twintig jaar wordt de moderne MINI weer in een nieuw jasje gestoken. De MINI 3-deurs, MINI 5-deurs en MINI Cabrio hebben een update gekregen op het gebied van technologie en design. Benieuwd naar de veranderingen? Dit zijn enkele highlights:

Proefrit aan huis

Ervaar onze MINI's bij jou voor de deur

28 januari 2021

Vanwege de huidige lockdown is het niet mogelijk om onze showroom te bezoeken. Toch mogen in deze bijzondere tijd proefritten plaatsvinden. Proefritten worden uitgevoerd aan huis en uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Wil jij graag een proefrit maken? Neem contact met ons op.

Rijd jij in 2020 in een gloednieuwe MINI?

17 december 2019

Wordt 2020 voor jou een overgetelijk jaar? Naast de hoofdprijs van 30 miljoen, maak je dit jaar bij de Oudejaarstrekking kans op een MINI 3 deurs! 
De MINI is uitgevoerd in Midnight Black (metallic lak) met 15" lichtmetalen Heli spoke zilver velgen, velours matten. Van binnen is de MINI helemaal up-to-date met Bluetooth, cruise control, Navigatie, MINI Connected, midden armsteun, Apple CarPlay en Real time traffic Information.

Wil jij kans maken op deze MINI? Koop dan uiterlijk 22 december je Oudejaarslot.

DE NIEUWE MINI JOHN COOPER WORKS GP

28 november 2019

Grenzen verleggen, dat doen we het liefst met flink wat kracht. De nieuwe MINI John Cooper Works GP is de snelste versie van de inmiddels derde generatie GP's die het Britse merk toegelaten heeft op de openbare weg. Met 306 trappelende paarden accelereert de 4-cilinder turbomotor in slechts 5,2 seconden naar de 100 kilometer per uur. Slecht 3.000 exemplaren zullen de MINI fabriek in Oxford verlaten en tegen maart 2020 uitgeleverd worden.