IS JOUW MINI AL ZOMERKLAAR?

DE AIRCOCHECK:

Bij een rit in de felle zomerzon is de airco vaak je beste vriend. Hoe fijn is het als deze dan optimaal koelt en heerlijk fris ruikt? Een aircocheck inclusief geurbehandeling kost tijdelijk slechts € 50,-. 
En om het zomerse gevoel compleet te maken, ontvang je van ons ook nog een hamamdoek cadeau!

Zo zijn er nog meer warme aanbiedingen om dit seizoen heerlijk luchtig te houden. Zoals 15% korting op alle dakboxen, dak- en fietsendragers en nog meer.

Transport oplossingen

ALLES EN IEDEREEN MEE

Dankzij onze dakboxen, dakdragers en fietsendragers hoeft niets achter te blijven. De dakdragers sluiten aan op het ontwerp van jouw MINI en zijn voorzien van een antidiefstalsysteem. De fietsendrager maakt het bijzonder eenvoudig om tot drie fietsen (zelfs e-bikes) mee te nemen. Op al deze items ontvang je nu 15% voordeel.

Geluk bij pech

GELUK BIJ PECH

Ook MINI modellen van 5 jaar en ouder kunnen nu gebruikmaken van hulpdiensten in geval van pech onderweg – met MINI Service Verlengde Pechhulp. Je krijgt deskundige tips die je op weg helpen of we zenden een erkende hulpdienst. Je kunt MINI Service Verlengde Pechhulp afsluiten voor €35,- per jaar in combinatie met een werkplaatsbezoek. 

Navigatie update

NAVIGATIE UPDATE

Jaarlijks verandert 15 procent van het wegennet. Een bijgewerkt navigatiesysteem weet de slimste route te vinden om comfortabeler en sneller bij uw bestemming te komen. Voor bijna ieder MINI navigatiesysteem is nu een kaartupdate en actuele verkeersinformatie (RTTI) beschikbaar. In de BMW ConnectedDrive Store zie je of jouw MINI helemaal up-to-date is.