MINI Sharing

Deel jouw MINI experience

MINI Sharing maakt het makkelijker dan ooit om de eigen auto te delen met vrienden en familie. De dienst is sinds april 2021 beschikbaar in Nederland. Met MINI Sharing kun je de MINI experience eenvoudig en snel delen met vrienden en familie. Via de app is de auto te reserveren, te ver- en ontgrendelen en te starten. Privé autodelen was nog nooit zo gemakkelijk.
 

De MINI Sharing-app.

MINI Sharing is gemakkelijk te gebruiken via de MINI Sharing-app, beschikbaar voor iOS en Android. Via de app kunnen familieleden en vrienden worden uitgenodigd wanneer zij ook de app hebben. Wie de MINI voor een bepaalde tijd wil gebruiken, stuurt via de app een verzoek. Dit verzoek verschijnt in de kalenderfunctie van de MINI Sharing-app en de eigenaar van de MINI kan het verzoek daar accepteren en het gebruik van de auto beheren.

Hoe het werkt.

Dertig minuten voor aanvang van de periode waarvoor de MINI gereserveerd is, ontvangt degene die de auto heeft gereserveerd handige informatie over de auto, zoals de locatie en resterende actieradius/laadstatus. De gebruiker hoeft alleen aan het begin van de gereserveerde periode internetverbinding te hebben. Daarna communiceert de smartphone met de MINI Sharing Module via Bluetooth. MINI Sharing is daardoor ook probleemloos te gebruiken in ondergrondse parkeergarages en op andere plekken met slecht internetbereik.

De MINI Sharing Service kost € 365,00 voor de module en het eerste jaar van het abbonement, exclusief eventuele kosten voor het achteraf installeren van de MINI Sharing Module. Verlenging van de dienst kost € 49,00 per jaar (prijzen april 2021). Wil je meer informatie? Neem contact op.