MINI Service Inclusive

ÉÉN TARIEF VOOR AL UW ONDERHOUD

MINI Service Inclusive omvat als onderhoudscontract het voorgeschreven onderhoud inclusief de daarbij benodigde onderdelen, vloeistoffen en het werkplaatstarief gedurende 2 tot 10 jaar of 40.000 tot 200.000 km – al naar gelang het eerst wordt bereikt. MINI Service Inclusive is er vanaf € 699,- voor 5jaar en 100.000 kilometer voor alle MINI's. Bij aankoop van MINI Service Inclusive ontvangt u van ons het MINI voucherboekje. In het voucherboekje zijn onder meer vouchers voor de eerste en tweede olieservice en de eerste MINI check te vinden. Onderhoud waarvoor het MINI voucherboekje geen vouchers heeft, behoort niet tot de omvang van MINI Service Inclusive. 
 

€ 299,-

BIJ AANSCHAF VAN JE NIEUWE MINI

Het MINI Service Inclusive contract is nu tijdelijk in prijs verlaagd bij aanschaf van een MINI met Private Finance, Financial Lease en MINI Top Cover Verzekering. 

3 tot 10 jaar.

De zorg die jouw MINI verdient

De zorg die jouw MINI verdient. Met de MINI Service Inclusive onderhoudscontracten wordt jouw MINI voor de eerste jaren voor één vast, vooraf betaald, bedrag perfect onderhouden bij ons in de werkplaats. Je weet exact waar je aan toe bent, wanneer dan ook. Het actietarief van slechts € 699,- geldt voor alle MINI's en laat je onbezorgd rijden voor de komende 5 jaar of (wanneer eerder bereikt) 100.000 kilometer. Stel hieronder eenvoudig jouw pakket naar wens samen.

INHOUD VAN HET PAKKET.

MINI SERVICE INCLUSIVE (PLUS)

De enige voorwaarde om een MINI Service Inclusive pakket af te sluiten is dat het voor de eerste onderhoudsbeurt van jouw MINI aangeschaft dient te worden. Een bijkomend voordeel is dat alle MINI Service Inclusive onderhoudscontracten overdraagbaar zijn op de volgende eigenaar. Standaard services die vallen in het basis pakket: onderhoud volgens MINI richtlijnen, motorolie verversen, oliefilter vervangen, luchtfilter(s), interieurfilter(s) en brandstoffilter(s) vervangen, bougies en remvloeistof. Additioneel worden bij een MINI Service Inclusive Plus onderhoudspakket ook een viertal slijtagedelen gedekt: remblokken, remschijven, koppeling en ruitenwissers (maximaal 1 keer per jaar).