MINI Service Inclusive

ÉÉN TARIEF VOOR AL UW ONDERHOUD

MINI Service Inclusive omvat als onderhoudscontract het voorgeschreven onderhoud inclusief de daarbij benodigde onderdelen, vloeistoffen en het werkplaatstarief gedurende 2 tot 10 jaar of 40.000 tot 200.000 km – al naar gelang het eerst wordt bereikt. MINI Service Inclusive is er vanaf € 799,- voor 5 jaar en 100.000 kilometer voor alle MINI's. Bij aankoop van MINI Service Inclusive ontvangt u van ons het MINI voucherboekje. In het voucherboekje zijn onder meer vouchers voor de eerste en tweede olieservice en de eerste MINI check te vinden. Onderhoud waarvoor het MINI voucherboekje geen vouchers heeft, behoort niet tot de omvang van MINI Service Inclusive. 
 

3 tot 10 jaar.

De zorg die jouw MINI verdient

De zorg die jouw MINI verdient. Met de MINI Service Inclusive onderhoudscontracten wordt jouw MINI voor de eerste jaren voor één vast, vooraf betaald, bedrag perfect onderhouden bij ons in de werkplaats. Je weet exact waar je aan toe bent, wanneer dan ook. Het pakkettarief laat je onbezorgd rijden voor de komende jaren of tot het door jou gekozen aantal kilometers. Stel hieronder eenvoudig jouw pakket naar wens samen.

INHOUD VAN HET PAKKET.

MINI SERVICE INCLUSIVE (PLUS)

De enige voorwaarde om een MINI Service Inclusive pakket af te sluiten is dat het voor de eerste onderhoudsbeurt van jouw MINI aangeschaft dient te worden. Een bijkomend voordeel is dat alle MINI Service Inclusive onderhoudscontracten overdraagbaar zijn op de volgende eigenaar. Standaard services die vallen in het basis pakket: onderhoud volgens MINI richtlijnen, motorolie verversen, oliefilter vervangen, luchtfilter(s), interieurfilter(s) en brandstoffilter(s) vervangen, bougies en remvloeistof. Additioneel worden bij een MINI Service Inclusive Plus onderhoudspakket ook een viertal slijtagedelen gedekt: remblokken, remschijven, koppeling en ruitenwissers (maximaal 1 keer per jaar). 

Service Inclusive Used Cars.

Voor MINI's met kilometers op de teller

Vanaf heden is het niet meer alleen mogelijk om een Service Inclusive contract af te sluiten bij een nieuwe MINI, maar ook bij aanschaf van een Occasion, of wellicht uw huidige MINI. Neem contact met ons op over de exacte voorwaarden en ontvang een offerte voor uw MINI.