MINI Schadeherstel

Schade zit in een klein hoekje. Als officiële MINI dealer zijn wij het aangewezen adres voor MINI erkend Schadeherstel. Kalfsbeek herstelt niet alleen de schade aan uw auto vakkundig, wij ontzorgen u zo veel mogelijk in het gehele traject.

Velgenherstel Kalfsbeek MINI

Velgherstel

Wheeldoctor

In veel gevallen zijn uw lichtmetalen velgen tegenwoordig heel goed te herstellen. Wij maken hiervoor gebruik van de WheelDoctor. Zo kunnen we naast het reinigen van de velgen in veel gevallen ook stoeprandschade opknappen, (poeder)coaten en/of de velgen spuiten.

Of een velg gerepareerd kan worden is uiteraard afhankelijk van de schade.

Lakschade MINI

Lakschade

Ontsierende krassen, steenslag of andere lakschade, iedere MINI krijgt er weleens mee te maken. Behandeling is noodzakelijk, want lakschade kan tot roestplekken leiden. Onze monteurs werken hierbij met de nieuwste en milieuvriendelijke technieken.

MINI Uitdeuken

Uitdeukservice

Wanneer uw deuk kleiner is dan 4 centimeter kunt uw auto in aanmerking voor uitdeuken zonder spuiten. Twijfelt u of uw schade in aanmerking komt voor deze manier van repareren? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken wij graag met u mee.

Kunstofherstel MINI

Kunstofherstel

Een beschadiging aan bijvoorbeeld uw bumper is snel gemaakt. Onze monteurs kunnen ook de de externe schade aan de kunststof onderdelen van uw MINI herstellen.

MEER INFORMATIE?

Meer informatie over de mogelijkheden en diensten? Neem dan een kijkje op onze schadeherstel website.