MINI John Cooper Works

De MINI John Cooper Works modellen zijn iconisch door hun sportieve karakter en enorme uitstraling. Dankzij de forse kracht van de 2,0-liter 4-cilinder TwinPower Turbomotor heb je slechts tussen de 4,9 (prestaties van de MINI John Cooper Works Clubman) en de 6,5 seconden (prestaties van de MINI John Cooper Works 3-deurs) nodig om van 0 naar 100 kilometer per uur te sprinten. De MINI John Cooper Works 3-deurs is vanaf € 47.105, - te bestellen. De MINI John Cooper Works is te verkrijgen in de modellen: MINI 3-deurs, MINI Cabrio, MINI Clubman en MINI Countryman.

Highlights van de MINI Countryman & Clubman.

Maximaal vermogen uit vier cilinders

MINI presenteert de meest krachtige modellen die het merk ooit ontwikkeld heeft voor de openbare weg. De 225 kW/306 pk sterke vier-cilinder turbomotor is terug te vinden in de nieuwe MINI John Cooper Works Clubman en de MINI John Cooper Works Countryman. De overweldigende kracht bezorgt iedere berijder gegarandeerd een brede lach op het gezicht.

Standaard MINI ALL4 vierwielaandrijving

In zowel de MINI Clubman als de MINI Countryman is de krachtige motor gekoppeld aan een nieuwe acht-traps Steptronic Sport transmissie in combinatie met een mechanisch sperdifferentieel op de vooras. De ALL4 vierwielaandrijving zorgt voor een racebeleving van de John Cooper Works modellen die naar een nog hoger niveau getild wordt.

306 pk sterke 4-cilinder

De nieuwe motor levert maar liefst 75 pk meer vermogen ten opzichte van zijn voorganger. Het maximale koppel is met 100 Nm verhoogt en komt hiermee uit op een totaal van 450 Nm. De nieuwe John Cooper Works Clubman sprint in 4,9 seconden naar de 100 km/u, waar de Countryman daar 5,1 seconden over doet. Respectievelijk 1,4 en 1,5 seconden sneller dan hun voorgangers.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Kijk mee en ervaar de MINI John Cooper Works modellen.

Koen en Stefano (van CarspotsNL en Lab Automotive) hebben de MINI John Cooper Works Clubman en de MINI John Cooper Works Countryman een dag mee op pad genomen. In hun video bespreken zij hun ervaringen en worden de belangrijkste specificaties van de auto's besproken.

Benieuwd geraakt? Bekijk de video en krijg een goed beeld van deze krachtige MINI John Cooper Works modellen.

John Cooper Works Lifestyle Collectie in onze webshop.

De John Cooper Works Lifestyle Collection brengt de spanning van het circuit in de stedelijke levensstijl. Ontdek authentieke, premium producten in onze iconische John Cooper Works ontwerp. Voor een energieke MINI ervaring, elke dag en bij elke gelegenheid.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of proefrijden in één van deze modellen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!