MINI Countryman

Stoere SUV voor 5 personen

De MINI Countryman is een stoere allrounder. Perfect voor iedere gelegenheid en biedt ruimte voor 5 personen. En dan blijft er nog meer dan genoeg plek over voor je bagage. Deze MINI Countryman is ook verkrijgbaar met vierwielaandrijving. De MINI Countryman is al te bestellen vanaf* € 31.990, -. Met private lease rijd je deze allrounder van € 415,- per maand.

 

MINI Countryman All 4

ALL 4

Alles onder controle, ook onder de meeste uitdagende omstandigheden. De vierwielaandrijving verdeelt het vermogen dynamisch over de voor- en achteras. Afhankelijk van je rijstijl en de grip van je MINI op de weg berekent de ALL4 vierwielaandrijving het optimale koppel voor elk wiel. In het uiterste geval kan zelfs alle koppel naar de achteras worden gestuurd, zodat je jezelf uit de meest uitdagende situaties kunt manoeuvreren.

Optimale ruimte

De MINI Countryman biedt extra veel ruimte die optimaal benut kan worden door de verstelbare achterbank. Schuif hem naar achter voor 13 cm extra beenruimte achterin, klap hem neer in een 40/20/40 verdeling of verstel de achterbank ik lengte (60/40).

MINI Countryman Tent

Add stories

Met de MINI Countryman is ervoor om op avontuur te gaan! Door de dakkoffer is het mogelijk boven op de auto te overnachten! Hoe kom je dan op de auto? Heel simpel: met een aluminium ladder! Tevens is het mogelijk een MINI Picnic Bench bij te bestellen. Deze zacht beklede tweezitsbank heeft een bumperflap die beschermt tegen vuil. Zodat je kleren schoon blijven als je even een pauze nodig hebt tijdens je tochten!

Personaliseer

Verlichting. Kleuren. Velgen. Genoeg om uit te kiezen, bovenop de vele andere opties voor interieur en exterieur. Met MINI Yours is het mogelijk om jouw MINI geheel naar eigen wens samen te stellen. Bijvoorbeeld gepersonaliseerde side scuttles of dashboardpanelen.

MINI Countryman Electric

MINI Countryman Plug-in Hybrid

De nieuwe MINI Countryman Plug-In Hybrid combineert dagelijks gebruiksgemak met de mogelijkheid om op onverwachte avonturen te gaan.

Wilt u meer informatie ontvangen over de nieuwe MINI Countryman? Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.