MINI 5-deurs

Extra ruimte

Altijd al MINI willen rijden, maar was de ruimte hetgeen waar het nog aan ontbrak? De MINI 5-deurs voegt aan de MINI achterdeuren, extra hoofdruimte en meer beenruimte toe. Uiteraard blijft het nog wel mogelijk om de MINI volledig te personaliseren. Zo blijft het een echte MINI. 

Je rijdt 'm met private lease al vanaf € 385,- per maand.

Meer ruimte

Ervaar het zelf. Een MINI waarin vijf personen gemakkelijk kunnen zitten. Wist je dat de nieuwe MINI 5-deurs 16 centimeter langer is dan de MINI 3-deurs? Ook de bagageruimte heeft een inhoud van 941 liter. Maak snel een proefrit en raak overtuigt van de onverwachtse ruimte.

Kalfsbeek MINI LED verlichting

VERLICHTING

De innovatieve MINI matrix LED-koplampen verlichten de weg beter dan ooit, voor goed zicht en een goede zichtbaarheid. Vooral met grootlicht is het verschil met andere koplampen opzienbarend. Ter hoogte van de binnenspiegel zit een camera achter de voorruit, die tegemoetkomend verkeer detecteert en op basis daarvan één of meer van de vier lichtsegmenten aan of uit zet. Hierdoor worden anderen niet verblind, terwijl jij toch zoveel mogelijk licht hebt.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

EEN UNIEKE MINI

Met de ruimte die bij jou past

Even de kenmerken van de nieuwe MINI 5-deurs op een rij:
- De opvallende achterlichten vormen een tweedelig LED Union Jack
- Genoeg ruimte voor 5 personen
- Adaptief werkende LED-verlichting

Wilt u meer informatie ontvangen over de nieuwe MINI 5-deurs? Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.