De nieuwe MINI 5-deurs

ALLES WAT JE LEUK VINDT AAN MINI. EN MEER

Altijd al MINI willen rijden, maar was de ruimte hetgeen waar het nog aan ontbrak? Bij de nieuwe MINI 5-deurs heb je ruimte genoeg!  Met zijn baanbrekend ontwerp biedt onze compacte, maar verrassend ruime 5-deurs jou de mogelijkheden die passen bij je persoonlijke stijl en bij elke gelegenheid. Hij biedt comfortabel plaats aan drie passagiers achterin door zijn extra hoofdruimte, beenruimte en bewegingsruimte.

De nieuwe look & feel.

De nieuwe MINI 5-deurs is onweerstaanbaar ontworpen. Kijk bijvoorbeeld naar het vernieuwde voorbumper en Side Scuttle design. Maar hij wordt nog veel speelser en persoonlijker met alle nieuwe opties en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan Zesty Yellow, die voorheen alleen te verkrijgen was op de MINI Cabrio. Maak hem helemaal de jouwe!

Extra veel ruimte.

Ervaar het zelf. Een MINI waarin vijf personen gemakkelijk kunnen zitten. Wist je dat de nieuwe MINI 5-deurs 16 centimeter langer is dan de MINI 3-deurs? Ook de bagageruimte heeft een inhoud van 941 liter. Maak snel een proefrit en raak overtuigt van de onverwachtse ruimte.

VERLICHTING.

De innovatieve MINI matrix LED-koplampen verlichten de weg beter dan ooit, voor goed zicht en een goede zichtbaarheid. Vooral met grootlicht is het verschil met andere koplampen opzienbarend. Ter hoogte van de binnenspiegel zit een camera achter de voorruit, die tegemoetkomend verkeer detecteert en op basis daarvan één of meer van de vier lichtsegmenten aan of uit zet. Hierdoor worden anderen niet verblind, terwijl jij toch zoveel mogelijk licht hebt.

MINI Sharing.

MINI Sharing maakt het makkelijker dan ooit om de eigen auto te delen met vrienden en familie. De dienst is sinds april 2021 beschikbaar in Nederland. Met MINI Sharing kun je de MINI experience eenvoudig en snel delen met vrienden en familie. Via de app is de auto te reserveren, te ver- en ontgrendelen en te starten. Privé autodelen was nog nooit zo gemakkelijk.

EEN UNIEKE MINI.

Kies jouw uitvoering

We bieden niet alleen meer standaarduitrusting dan ooit, we hebben ook onze uitvoeringen verfijnd en gestroomlijnd. Deze brengen de MINI 5-deurs echt tot leven, zowel van binnen als van buiten en op hele verschillende manieren. De MINI 5-deurs is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen: Essential, Classic, MINI Yours en John Cooper Works.

Wilt u meer informatie ontvangen over de nieuwe MINI 5-deurs? Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen.