MINI 3-deurs

Zoveel te zien

Met de nieuwe MINI 3-deurs ben je sneller, pittiger en leuker dan ooit. Je voelt je in de nieuwe MINI thuis in de stad maar ook op de snelweg. Centraal staan snelheid, een goede wegligging en veel grip. 

Wist je dat je ook de nieuwe MINI 3-deurs private lease al least vanaf € 325,- per maand?

Rijervaring MINI 3 deurs

alsof je met een kart rijdt

Er kan niets op tegen het fijne gevoel dat je krijgt als je handen het stuur omklemmen en je voet het gaspedaal intrapt. De MINI 3-deurs haalt zijn power uit 1,5-liter en 2,0-liter 3- of 4-cilinder MINI TwinPower Turbo motoren. Daarmee rijdt jouw MINI vlot, pittig en zuinig. Zijn grote spoorbreedte, de wielen op de hoeken van de carrosserie en ferme grip laten je aan de weg kleven. Na de eerste bocht wil je niet anders meer.

INTERIEUR

Vanbinnen is de MINI helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information. Daarnaast is de MINI uitgerust met MINI Connected.

MINI Connected 3-deurs

MINI CONNECTED

NAADLOZE INNOVATIE.

Met de slimme functies en apps van MINI Connected haal je informatie en entertainment naar jouw MINI. Handig voor interactie met jouw MINI. Zo weet je bijvoorbeeld precies wanneer je moet tanken en waar je MINI is als je niet in de auto zit. Dit is de snelle en betrouwbare connectiviteit voor jouw MINI.