De nieuwe MINI 3-deurs

Remastered

De nieuwe MINI 3-deurs. Geremasterd, maar nog steeds met het iconische go-kart gevoel. Dynamische lijnen en een heldere, cleane stijl die de MINI 3-deurs zijn strakke, atletische uitstraling verlenen. Hij is uitgerust met een groot aantal innovatieve technische functies en praktische zaken. Het slimme Connected infotainment systeem met zijn 8,8" touchscreen en app-integratie is standaard. En dankzij nieuwe bekledingen, kleuren en customisatie opties kun jij je MINI helemaal aan je eigen wensen aanpassen. Met de nieuwe MINI komt er ook een nieuwe pakketstructuur. Zo blijft het configureren van uw MINI overzichtelijk en leuk! We hebben vier verschillende basisuitvoeringen: Essential, Classic, MINI Yours en JCW.

Het go-kart gevoel.

Er kan niets op tegen het fijne gevoel dat je krijgt als je handen het stuur omklemmen en je voet het gaspedaal intrapt. De MINI 3-deurs haalt zijn power uit 1,5-liter en 2,0-liter 3- of 4-cilinder MINI TwinPower Turbo motoren. Daarmee rijdt jouw MINI vlot, pittig en zuinig. Zijn grote spoorbreedte, de wielen op de hoeken van de carrosserie en ferme grip laten je aan de weg kleven. Na de eerste bocht wil je niet anders meer.

Interieur.

Interieur.

Ook het interieur heeft een update gehad, zo is het MINI Connected infotainment systeem nu standaard en is de klassieke snelheidsmeter vervangen door een multifunctioneel instrumentendisplay. Daarnaast is er voldoende keus in bekleding en is het interieur up te graden met het Comfort of Comfort Plus pakket.

Exterieur.

Exterieur.

Met de introductie van de nieuwe MINI 3-deurs zijn de iconische Union Jack achterlichten standaard geworden. Maar wat misschien nog het meeste opvalt is de vernieuwde voorbumper. De Air Curtains die aan de linker- en rechterzijde zijn geïntegreerd verbeteren de aerodynamica en spelen op die manier een belangrijke rol bij het verbeteren van het brandstofverbruik van je MINI.

Motoriseringen.

De nieuwe MINI 3-deurs is leverbaar in vier verschillende motoriseringen:

  • MINI One First 3-deurs (vanaf € 25.300)
  • MINI One 3-deurs (vanaf € 25.900)
  • MINI Cooper 3-deurs (vanaf € 27.900)
  • MINI Cooper S 3-deurs (vanaf € 35.900)

MINI Sharing.

MINI Sharing maakt het makkelijker dan ooit om de eigen auto te delen met vrienden en familie. De dienst is sinds april 2021 beschikbaar in Nederland. Met MINI Sharing kun je de MINI experience eenvoudig en snel delen met vrienden en familie. Via de app is de auto te reserveren, te ver- en ontgrendelen en te starten. Privé autodelen was nog nooit zo gemakkelijk.

Wil je meer informatie ontvangen over de nieuwe MINI 3-deurs? Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs.