Kennismakings lease

AANGENAAM

Voor wie altijd al eens een MINI wilde leasen, maar er nog niet helemaal uit is welke het moet gaan worden, is er nu MINI Kennismakingslease. Daarmee lease je maximaal drie maanden lang een MINI 5-deurs, MINI Clubman of MINI Countryman en heb je de kans om één van deze drie modellen uitvoerig te ervaren. Alle modellen zijn uitgerust met o.a. Climate Control, MINI Navigatie en parkeersensoren.

MINI 5-DEURS.

HET ORIGINEEL MET 5 DEUREN

Met twee extra deuren biedt de MINI 5-deurs net iets meer gebruiksgemak en ruimte dan zijn 3-deurs broertje. Ervaar het zelf. Een MINI waar vijf mensen met gemak kunnen zitten! In zijn geheel is de MINI 5-deurs 16 centimeter langer dan de MINI 3-deurs en dat is te merken. Met name door mede-passagiers op de achterbank, maar ook in de inhoud van de bagageruimte.

Vanaf € 350,- per maand, exclusief btw en op basis van Operational Lease.

MINI CLUBMAN.

ZES DEUREN GROOT

Een fantastisch design en veel comfort. Daar staat de MINI Clubman voor. Dit is onder andere terug te zien in zijn bijzondere split doors aan de achterkant, softtouch interieurafwerking en premium technologie. Daarnaast is er zitruimte voor vijf personen en heeft deze MINI een bagagevolume van maar liefst 360 - 1250 liter.

Vanaf € 400,- per maand, exclusief btw en op basis van Operational Lease.

MINI COUNTRYMAN.

GRENSVERLEGGEND

Stoer, ruim, functioneel én is er met vierwielaandrijving! Komen waar anderen achterblijven, dat is de MINI Countryman. Drie volwassenen op de achterbank of toch wat extra liters aan ruimte aan de bagageruimte toevoegen? De neerklapbare achterbank biedt uitkomst. De MINI Countryman biedt eindeloos rijplezier tijdens zonnige stranddagen of tijdens een drukke spits in een grote stad.

Vanaf € 450,- per maand, exclusief btw en op basis van Operational Lease.

Offerte aanvragen.

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie ontvangen? Dat kan natuurlijk!