Kalfsbeek MINI First Class Garantie

Verleng uw garantie

Bij Kalfsbeek kunt u uw MINI garantie verlengen. Dit kan bij aankoop van een nieuwe MINI of een gebruikte MINI die onder de BOVAG voorwaarden is afgeleverd.

Ook als u uw MINI bij ons nieuw heeft aangeschaft en de fabrieksgarantie is nog niet verlopen en u nog geen 150.000 kilometer heeft gereden kunt u kiezen voor meer zekerheid.

U kunt kiezen uit een garantietermijn van 12 of 24 maanden met een maximale kilometerstand van 150.000. Sluit u bij aflevering een verlengde garantie af op een gebruikte MINI van 8 jaar of jonger met minder dan 150.000 kilometer gereden dan is er zelfs geen kilometerbeperking tijdens de looptijd van de garantie. Met deze uitgebreide dekking weet u zeker dat u de komende periode nagenoeg kosteloos kunt rijden. Slechts het reguliere onderhoud komt nog voor eigen rekening.

Het uitvoeren van het voorgeschreven onderhoud aan uw MINI door Kalfsbeek binnen de daarvoor gestelde termijnen en kilometrage, geldt als een voorwaarde voor deze aantrekkelijke verlengde garantie. Kalfsbeek First Class Garantie is kenteken gebonden en dus overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar indien u de MINI verkoopt. Dit betekent voor u een meerwaarde bij verkoop en voor de nieuwe eigenaar de zekerheid dat uw MINI in perfecte staat verkeert. Stelt u de nieuwe eigenaar wel even aan ons voor, zodat wij de gegevens kunnen wijzigen?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Meer informatie

Kalfsbeek First Class Garantie