JE MINI FINANCIEREN

JOUW NIEUWE AANWINST BINNEN HANDBEREIK

Je nieuwe MINI is dichterbij dan je misschien denkt. Met een financiering is het mogelijk dat de MINI van jou is, zonder dat je daar in één keer de totale aankoopsom voor neer hoeft te leggen. Niet alleen nieuwe MINI's komen in aanmerking om gefinancierd te worden, dit kan ook voor gebruikte MINI's. Je verzekering, onderhoud en eventuele reparaties hou je in eigen beheer.

MINI Financieren

MINI Samenstellen.

Het financieren van je MINI begint gewoon bij ons in de showroom. Je stelt eerst je nieuwe MINI volledig samen. Vervolgens zet je net zo gemakkelijk je financiering in elkaar. Zo kan je kiezen om de volledige of een deel van de aanschafprijs te financieren. En je kiest voor een looptijd tussen de 12 en 60 maanden. Uiteraard kan je een aanbetaling doen of een slottermijn afspreken om het maandbedrag te verlagen.

Total Cost of Ownership berekenen.

ÉÉN VAST BEDRAG PER MAAND.

Het gefinancierde bedrag betaal je in vaste maandelijkse termijnen terug, vermeerderd met de rente. De rente staat de gehele looptijd vast. Je zorgt zelf voor brandstof, de verzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie en onderhoud. Na betaling van de laatste termijn ben je volledig eigenaar van je MINI. Je kunt je auto dan inruilen voor een nieuwe MINI. Of er uiteraard nog langer van genieten.