FINANCIEREN TEGEN 2,99% RENTE

ALLEEN GELDIG OP NIEUWE MINI'S

Je nieuwe MINI financier je nu tijdelijk tegen slechts 2,99% rente wanneer je ook een MINI Top Cover verzekering afsluit. Zo kun je goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van je nieuwe aanwinst. Zonder verzekering is de rente 3,99%. Door de financiering profiteer je van de gunstigste voorwaarden én de beste service. Dit scherpe aanbod geldt voor alle nieuwe MINI modellen.

MINI Financieren

MINI Samenstellen.

Het financieren van je MINI begint gewoon bij ons in de showroom. Je stelt eerst je nieuwe MINI volledig samen. Vervolgens zet je net zo gemakkelijk je financiering in elkaar. Zo kan je kiezen om de volledige of een deel van de aanschafprijs te financieren. En je kiest voor een looptijd tussen de 12 en 60 maanden. Uiteraard kan je een aanbetaling doen of een slottermijn afspreken om het maandbedrag te verlagen.

ÉÉN VAST BEDRAG PER MAAND.

Het gefinancierde bedrag betaal je in vaste maandelijkse termijnen terug, vermeerderd met de rente. De rente staat de gehele looptijd vast. Je zorgt zelf voor brandstof, de verzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie en onderhoud. Na betaling van de laatste termijn ben je volledig eigenaar van je MINI. Je kunt je auto dan inruilen voor een nieuwe MINI. Of er uiteraard nog langer van genieten.