DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN

De MINI Countryman is een stoere allrounder. Perfect voor iedere gelegenheid en biedt ruimte voor 5 personen. Zelfs dan blijft er nog meer dan genoeg plek over voor je bagage. Deze MINI Countryman is ook verkrijgbaar met vierwielaandrijving om alles aan te kunnen wat je tijdens je reis tegenkomt. Haal alles uit het leven met de ruimste, grootste en vooral meest avontuurlijke MINI. Ontdek daarom nu snel meer over de nieuwe MINI Countryman.

 

Ontdek 'm in onze virtuele showroom.

UNION JACK VOOR DE MINI COUNTRYMAN.

De Union Jack Achterlichten zijn eindelijk ook terug te vinden bij de MINI Countryman. Vanuit de ontstaansgeschiedenis van het merk is dit iconische design doorgetrokken in de achterlichten van diverse MINI Modellen. Deze schitterende LED achterlichten zijn opgenomen in een Piano Black omlijsting en zijn net iets anders ontworpen dan de huidige modellen die Union Jack achterlichten dragen.

TOT 1.390 LITER BAGAGERUIMTE.

ALLES PAST MET INKLAPBARE STOELEN

Wat neem jij zoal mee op vakantie, of voor een weekendje weg? Met de grootste MINI uit het gamma geniet jij van een overweldigende 1.390 liter aan bagageruimte. Door de mogelijkheid om de achterstoelen op te klappen wordt deze inhoud gerealiseerd. Dankzij de extra optie Comfort Access en Easy Opener is het mogelijk om de achterklep van je MINI Countryman te openen zonder daarvoor je handen te gebruiken. Ideaal met handen vol aan boodschappen!

PIANO BLACK & SAGE GREEN.

De nieuwe MINI Countryman heeft een verfijnde frontgrille en bumperontwerp meegekregen. Niet alleen aan de voorzijde is de bumper vernieuwd, maar ook aan de achterzijde. Het nieuwe design voegt meer balans toe aan de vorm draagt bij aan het strakkere ontwerp van de MINI Countryman. Optioneel kunnen alle chrome elementen besteld worden in Piano Black.

Wil je meer informatie ontvangen over de nieuwe MINI Countryman? Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen.