De nieuwe MINI Cabrio

Niet alleen zomers

De sportieve MINI Cabrio heeft veel te bieden: unieke features, veel pit, een strakke wegligging, een enorme vrijheidsbeleving en alle ruimte om hem te personaliseren. Het is een stijlvolle auto met geopend dak.

Union Jack

Een knipoog naar onze roots

Deze opvallende LED-achterlichten vormen een tweedelige LED Union Jack, omlijst door een chroomrand. Daarnaast verlichten de innovatieve MINI matrix LED-koplampen de weg beter dan ooit. Vooral met grootlicht is het verschil met andere koplampen opzienbarend

De modellen.

De MINI Cabrio is verkrijgbaar in vier motoriseringen: ONE, Cooper en Cooper S. Daarnaast zijn er ook meerdere uitrustingen beschikbaar. Wat past het best bij jou? Essential, Classic, MINI Yours of JCW. Vraag het aan een van onze verkopers.

MINI CABRIO SIDEWALK EDITION.

Maak kennis met de MINI Cabrio Sidewalk Edition. Een speciale uitvoering uitgerust met exclusieve Sidewalk motorkapstrepen met reflecterend geometrisch design in petrol en zilveren pinstripes en stoffen Sidewalk cabriokap standaard voor alle modellen. 

Bekijk onze MINI Cabrio's

MINI Business Edition.

MINI Business Edition.

De nieuwe MINI Cabrio Business Edition is perfect voor iedereen die zakelijk en privé de MINI go-kart feeling wil ervaren. De MINI Business Edition heeft namelijk alles wat je leven makkelijker maakt, van het MINI navigatiesysteem met 8,8” touchscreen en Real Time Traffic Information tot en met Park Distance Control achter en het diefstalalarmsysteem. Nu met € 1.498,- voordeel.

MINI Private Lease.

Vanaf € 415,- per maand

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI Cabrio voor de deur staan. In een Private lease contract is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.