De kick van MINI Electric

Go-kart feeling in het kwadraat

Met de MINI Electric wordt elektrisch rijden pas echt leuk. Go-kart feeling zit verankerd in het DNA van MINI en in de MINI Electric voel je dat meer dan ooit tevoren. ‘De kick van MINI Electric’ noemen we dat. Boek nu jouw rit via de onderstaande button en ervaar het zelf.

Wat is go-kart feeling?

De MINI Electric heeft het echte go-kart gevoel! Annelies is de kartbaan op geweest en vertelt jullie er graag meer over in de onderstaande video.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

 

Ben jij ook benieuwd geworden naar de MINI Electric? Vraag dan nu een proefrit aan.

MINI PRIVATE LEASE

TIJDELIJK PRIVATE LEASE VANAF € 410,- P/M*

Tijdelijk rijd je extra voordelig in een MINI Electric. Vanaf €410,- per maand (inclusief €69,- korting van SEPP subsidieregeling) staat er een gloednieuw exemplaar voor je deur en wordt verder alles voor je geregeld: belasting, verzekering en onderhoud. Het enige wat je verder zelf betaalt is je stroomverbruik.

* Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 10 april 2022 of zolang de voorraad strekt. MINI Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.