Corona update

Vanaf 3 maart is het weer toegestaan om langs te komen in onze showrooms voor het aanschaffen van een BMW of MINI. U bent op afspraak welkom in Schiedam, Wateringen en Brielle. De afspraak kunt u maken door te reageren via de contactbutton of door een proefrit aanvraag te doen op de auto naar keuze. Tevens kunt u een afspraak aanvragen voor nieuw te bestellen auto’s via ons contactformulier. Wij bieden ook diverse 𝗱𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲 𝗮𝗹𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲𝗻, deze worden hieronder nader toegelicht. Tevens kunt u daar ook de gang van zaken vinden met betrekking tot proefritten & afleveringen.

Onze werkplaatsen zullen gedurende deze lockdown periode ook geopend blijven voor al uw onderhoud, reparatie en schadeherstel. Hierbij hanteren wij openingstijden van 08.15 tot 18.00 uur van maandag tot en met vrijdag.

MAATREGELEN WERKPLAATSAFSPRAAK.

Per 3 maart mogen wij u weer ontvangen in onze showrooms en gelden de volgende protocollen en richtlijnen voor en tijdens uw bezoek:

  •  Bezoek aan de showroom kan uitsluitend op afspraak. De afspraak kunt u maken door te reageren via de contactbutton of door een proefrit aanvraag te doen op de auto naar keuze. Tevens kunt u een afspraak aanvragen voor nieuw te bestellen auto’s via ons contactformulier
  • Maak uw afspraak minimaal vier uur van tevoren.
  • Kom op tijd voor uw afspraak.
  • De basisregels waaronder anderhalve meter afstand, hygiënemaatregelen en thuisblijven bij klachten, blijven gelden.

DIGITALE MOGELIJKHEDEN.

VRAAG EEN VIDEO AAN

Wil je vanuit huis meer informatie ontvangen en een beeld bij de beleving krijgen van één van onze MINI Modellen? Neem contact met ons en wij zullen er alles aan doen om je een uitgebreide video toe te sturen.

CHAT MET ÉÉN VAN ONZE COLLEGA'S

Wist jij al dat je nu nóg eenvoudiger contact met ons op kunt nemen? Maak gebruik van de chatfunctie rechts onderin je scherm en chat snel met één van onze collega's. Een antwoord op jouw vraag is nog nooit zo dichtbij geweest!

FACETIME MET ONZE VERKOPER

Ben jij benieuwd naar alle specificaties van een bepaalde MINI en zou je graag met één van onze verkopers willen FaceTimen? Aarzel niet om ons een WhatsApp te sturen met deze aanvraag!

Video bellen 
Heeft u interesse in een BMW of MINI model en blijft u liever thuis? Neem dan contact op met de betreffende vestiging en plan uw afspraak om te videobellen met één van onze verkoopadviseurs. Zo kunt u toch persoonlijk contact hebben waarbij onze verkoopadviseur de auto uitgebreid aan u laat zien.

 

Auto specificaties 
Intresse in een BMW of MINI? Onze verkoopadviseurs maken graag een uitgebreide video van de gehele auto en leggen daarbij alle specificaties uit van de desbetreffende auto. 

 

360 graden beeld
Een 360 graden video van een occasion? Die kunt u vinden op iedere detail pagina van onze occasions.