Corona update

Corona update! Uiteraard nemen ook wij gepaste maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en het welzijn van u en onze mensen te beschermen. U bent nog steeds van harte welkom in Schiedam, Wateringen of Brielle. Wij staan voor u klaar met betrekking bij een bezoek aan de showroom, voor onderhoud of reparatie. Hierbij hanteren wij de gebruikelijke openingstijden. Maar we bieden ook diverse 𝗱𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲 𝗮𝗹𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲𝗻, deze worden hieronder nader toegelicht. 

DIGITALE MOGELIJKHEDEN.

VRAAG EEN VIDEO AAN

Wil je vanuit huis meer informatie ontvangen en een beeld bij de beleving krijgen van één van onze MINI Modellen? Neem contact met ons en wij zullen er alles aan doen om je een uitgebreide video toe te sturen.

CHAT MET ÉÉN VAN ONZE COLLEGA'S

Wist jij al dat je nu nóg eenvoudiger contact met ons op kunt nemen? Maak gebruik van de chatfunctie rechts onderin je scherm en chat snel met één van onze collega's. Een antwoord op jouw vraag is nog nooit zo dichtbij geweest!

FACETIME MET ONZE VERKOPER

Ben jij benieuwd naar alle specificaties van een bepaalde MINI en zou je graag met één van onze verkopers willen FaceTimen? Aarzel niet om ons een WhatsApp te sturen met deze aanvraag!

Video bellen 
Heeft u interesse in een BMW of MINI model en blijft u liever thuis? Neem dan contact op met de betreffende vestiging en plan uw afspraak om te videobellen met één van onze verkoopadviseurs. Zo kunt u toch persoonlijk contact hebben waarbij onze verkoopadviseur de auto uitgebreid aan u laat zien.

 

Auto specificaties 
Intresse in een BMW of MINI? Onze verkoopadviseurs maken graag een uitgebreide video van de gehele auto en leggen daarbij alle specificaties uit van de desbetreffende auto. 

 

360 graden beeld
Een 360 graden video van een occasion? Die kunt u vinden op iedere detail pagina van onze occasions. 

ALGEMENE MAATREGELEN.

  • Er worden geen handen geschud. 
  • Wij vragen u minimaal 1,5 meter afstand te behouden van elkaar. 
  • Wij voeren extra schoonmaakcontroles uit in de "high touch" gebieden, zoals balies, wachtruimtes etc.
  • Wij beschikken over genoeg zeep.