Bandenplan

Zomer- en winterbanden hebben bewezen een positieve bijdrage te leveren aan de rijeigenschappen en veiligheid. Mede hierdoor is in enkele landen zelfs een wettelijke verplichting voor de toepassing van winterbanden. Ook leasemaatschappijen kiezen steeds vaker voor zomer- en winterbanden voor de auto's in hun wagenpark.

Door het afwisselend gebruik van jouw zomer- en winterbanden gaan beide sets twee keer zo lang mee ten opzichte van een enkele set.

Bandenhotel Kalfsbeek MINI

Bandenhotel

Indien je zomer- en winterbanden hebt, dienen deze natuurlijk ook gewisseld en opgeslagen te worden. Voor een bedrag van €100,- excl. BTW per wissel voorziet het Kalfsbeek Bandenplan in deze behoefte. De niet gebruikte wielset wordt professioneel in ons eigen bandenhotel opgeslagen. Bovendien dragen wij zorg voor het transport van de wielset van en naar het bandenhotel en naar één van onze werkplaatsen waar de wielenwissel wordt uitgevoerd.

Nieuw en gebruikte wielsets, banden en velgen

Kalfsbeek outlet

In de Kalfsbeek Outlet vind je een ruim aanbod nieuwe en gebruikte wielsets, banden en velgen tegen een scherpe prijs. Deze zijn tevens direct uit voorraad leverbaar.