Acties

MINI Boardwalk Edition.

MINI Boardwalk Edition.

Het avontuur roept

Pak je surfplank, campingspullen, koffers, wandelschoenen, je beste vrienden, je familie en ga op avontuur met de MINI
Countryman Boardwalk Edition. Deze editie is beschikbaar als Cooper en Cooper S en heeft met zijn rijke uitrusting alles
wat jullie nodig hebben, plus allerlei extra’s zoals een panoramadak, een uitklapbare picknickbank en de exclusieve kleur
Deep Laguna Blue Metallic.

Je rijdt ‘m vanaf €48.900,-, met een voordeel van maar liefst €1.658,-.

Richmond Park Edition

MINI Clubman Richmond Park Edition.

De luxe uitgeruste MINI Cooper Clubman Richmond Park Edition heeft net dat beetje extra stijl. Je herkent hem direct aan z'n unieke details. Denk aan de: Richmond Park Badges op de C Stijl, Richmond Park instaplijsten, het Chili & Serious Business Pakket én als extra opties:

  • Automaat
  • Panoramadak 
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen
  • MINI Yours Leer
  • Interieurpanelen Piano Black.


Je rijdt ‘m vanaf € 39.900,-, met maar liefst € 8.819,- voordeel.

MINI ELECTRIC.

BESTEL NU

Dezelfde go-kart feeling, flink wat pit, stijl, design gecombineerd met elektrisch rijplezier. We bieden je vanaf nu dan ook de mogelijkheid om jouw MINI Electric te reserveren via onderstaand formulier. Maak van je eerste elektrische auto een MINI. Vraag nu een offerte aan.

MINI CLUBMAN JCW THUNDERPACK.

Alle luxe opties die we hebben zitten op de MINI John Cooper Works Clubman Thunderpack. Deze special edition is uitgevoerd in de kleuren van de MINI GP en brengt de geboren coureur in jou naar boven. In combinatie met 306 pk aan vermogen onder de rechtervoet en 450 Nm aan koppel in de MINI John Cooper Works Clubman Thunderpack een bloedsnelle actie. Leverbaar voor € 66.900,-.

MINI SIDEWALK CABRIO

HET PLEZIER VAN OPEN RIJDEN

Met de introductie van de MINI Sidewalk Cabrio in maart aanstaande, zet MINI in op individuele stijl en spontaan rijplezier. Met zijn individuele ontwerp- en uitrustingskenmerken biedt de nieuwe MINI Sidewalk Cabrio ideale omstandigheden voor een extravert uiterlijk in het drukke stadsverkeer.

SUBSIDIE VOOR DE MINI ELECTRIC.

VOORDEEL VAN € 4.000,-

Goed nieuws! Vanmorgen is de 'Subsidieregeling Elektrische Personenauto's Particulieren' (SEPP) gepubliceerd. Alle elektrische auto's die vanaf 4 juni 2020 particulier worden gekocht, gefinancierd of privé geleased, komen in aanmerking voor deze subsidieregeling. Deze regeling geldt voor alle auto's onder de € 45.000,- en dat is goed nieuws! Want de MINI Electric is er al vanaf € 35.100,- tot maximaal € 43.100,-. Daarom profiteer jij dus altijd van een subsidie van € 4.000,- of € 83,- per maand (voor een periode van 4 jaar) bij aanschaf van een MINI Electric.

HET CLEAN AIR PAKKET.

SCHONE LUCHT, FRIS DE WEG OP

Fris de weg op met het Clean Air Pakket van Kalfsbeek. Dit pakket bestaat uit het volledig desinfecteren van jouw MINI, een grondige reiniging van de airco inclusief controle van de aircowerking, een nieuw Premium Fijnsstoffilter en het wassen van de buitenzijde. In combinatie met de microfilter service betaal je alleen voor de aircoreiniging- en controle in het Clear Air Pakket (voor ieder model MINI € 50,76). Voor € 164,15 inclusief btw voeren wij dit totaalpakket uit wanneer er geen onderhoud voor het Microfilter uitgevoerd hoeft te worden.

MINI Kennismakingslease.

Aangenaam

Voor wie altijd al eens een MINI wilde leasen, maar niet zeker wist of dat wel kon, is er nu MINI Kennismakingslease. Daarmee lease je maximaal drie maanden lang een MINI Clubman of MINI Countryman en heb je de kans om vrijblijvend te ervaren. 

Private Lease

VANAF € 315,- PER MAAND

Door uw MINI privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe MINI. U kunt uw MINI volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw MINI komen daar nog bij. MINI Private Lease wordt onder het keurmerk Private Lease aangeboden door MINI Financial Services.