Acties

HET CLEAN AIR PAKKET.

SCHONE LUCHT, FRIS DE WEG OP

Fris de weg op met het Clean Air Pakket van Kalfsbeek. Dit pakket bestaat uit het volledig desinfecteren van jouw MINI, een grondige reiniging van de airco inclusief controle van de aircowerking, een nieuw Premium Fijnsstoffilter en het wassen van de buitenzijde. In combinatie met de microfilter service betaal je alleen voor de aircoreiniging- en controle in het Clear Air Pakket (voor ieder model MINI € 50,76). Voor € 164,15 inclusief btw voeren wij dit totaalpakket uit wanneer er geen onderhoud voor het Microfilter uitgevoerd hoeft te worden.

UPGRADE JOUW ZOMERWIELSET.

DE VELGMAAT BEPAALT JE VOORDEEL

De zomer roept, tijd voor MINI Zomerwielsets. Tijdelijk ontvang je hetzelfde percentage aan korting als de inchmaat van jouw Zomerwielset. Hoe groter de velgen, hoe groter het voordeel. Kom meer te weten over deze actie en ontdek al de Zomerwielsets in onze webshop. 

MINI ELECTRIC.

BESTEL NU

Dezelfde go-kart feeling, flink wat pit, stijl, design gecombineerd met elektrisch rijplezier. We bieden je vanaf nu dan ook de mogelijkheid om jouw MINI Electric te reserveren via onderstaand formulier. Maak van je eerste elektrische auto een MINI. Vraag nu een offerte aan.

KORTING OP WINTERWIELSETS.

15% VOORDEEL IN ONZE WEBSHOP

In het najaar daalt de temperatuur regelmatig tot (onder) het vriespunt en hierdoor verliest jouw MINI grip. Maar gelukkig zijn daar complete sets winterwielen. Voorzie nu nog extra voordelig jouw MINI van een set winterwielen met maar liefst 15% korting. Gebruik vouchercode WINTERSRIJPLEZIER in je winkelwagen om de korting te verreken.

Kalfsbeek MINI Business Editie

MINI Clubman Business Edition

De MINI Clubman Business Edition is speciaal uitgerust voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl rond wil rijden. Zes deuren groot, compleet met Climate Control, MINI Navigatie, parkeersensoren en 17’’ velgen. Vanaf € 31.900,- of € 485,- p/m. Nu met € 2.652,- voordeel. Goeie zaak.

MINI Kennismakingslease.

Aangenaam

Voor wie altijd al eens een MINI wilde leasen, maar niet zeker wist of dat wel kon, is er nu MINI Kennismakingslease. Daarmee lease je maximaal drie maanden lang een MINI Clubman of MINI Countryman en heb je de kans om vrijblijvend te ervaren. 

Private Lease

VANAF € 315,- PER MAAND

Door uw MINI privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe MINI. U kunt uw MINI volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw MINI komen daar nog bij. MINI Private Lease wordt onder het keurmerk Private Lease aangeboden door MINI Financial Services.