Acties

MINI Clubman Final Edition

MINI CLUBMAN FINAL EDITION.

DE LAATSTE EN MEEST EXCLUSIEVE IN ZIJN SOORT.

Na meer dan 50 jaar stopt de productie van de MINI Clubman, om plaats te maken voor de nieuwe generatie MINI modellen. Wil jij plaatsnemen achter het stuur van De MINI Clubman Final Edition? Wees er snel bij, want er zijn maar 30 exemplaren beschikbaar in Nederland! 

Voorraad

VOORRAAD DEAL

INRUILVOORDEEL TOT €8000 euro.

Onze showroom is gevuld met een overvloed aan splinternieuwe MINI's die direct uit voorraad leverbaar zijn. Dit is de perfecte tijd om jouw huidige auto in te ruilen. Je profiteert nu tijdelijk van een 𝐢𝐧𝐫𝐮𝐢𝐥𝐯𝐨𝐨𝐫𝐝𝐞𝐞𝐥 𝐭𝐨𝐭 €𝟖𝟎𝟎𝟎 euro op een nieuwe MINI.

MINI PRIVATE LEASE

PRIVATE LEASE.

TIJDELIJK VANAF €399,- PER MAAND

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Zoals bij elk Private Lease contract is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij. MINI Private Lease wordt onder het keurmerk Private Lease aangeboden door MINI Financial Services.

MINI PRIVATE LEASE

MINI ELECTRIC.

PRIVATE LEASE VANAF €499,- PER MAAND

Je rijdt nu al in een nieuwe volledig elektrische MINI vanaf €559,- p/m met MINI Private Lease. En in combinatie met de overheidssubsidie van €61,- p/m al vanaf €499,- p/m. Dan profiteer je niet alleen van de unieke Go-kaart feeling in het kwadraat maar zijn bijna alle kosten inbegrepen.

Service inclusive

MINI SERVICE INCLUSIVE.

TIJDELIJK VOOR €49,95

MINI Service Inclusive bespaart je kosten en slapeloze nachten, omdat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Profiteer tot en met 31 maart 2023 van MINI Service Inclusive voor €49,95 in plaats van €1249,- en ga voor zekerheid en zorgeloosheid. 

* Deze prijs geldt enkel bij aanschaf van een nieuwe MINI en is op basis van 5 jaar / 100.000 km.

FLEX LEASE

NIEUW - MINI FLEX LEASE

ZEKERHEID EN FLEXIBILITEIT VANAF € 25,- P/MND

Wil jij kennis maken met het leasen van een MINI? En niet meerdere jaren vast wilt zitten aan een leaseovereenkomst? Dan is MINI Flex Lease echt iets voor jou. Bij het afsluiten van een Private Lease of Operational Lease overeenkomst voor een nieuwe MINI met een looptijd van 48 maanden is het mogelijk de Flex Lease optie toe te voegen aan het contract. Afhankelijk van de gekozen MINI betaal je maandelijks een bijdrage boven op je leaseprijs.

JOUW MINI FINANCIEREN?

PROFITEER TIJDELIJK VANAF 5,55% RENTE

Profiteer tijdelijk van 5,55%* rente bij afsluiting van Private Finance op een nieuwe MINI of een MINI uit voorraad in combinatie met een Top Cover verzekering. Zo kan je direct verzekerd en voordelig de weg op!

DE MINI RESOLUTE EDITION.

PUUR EN AUTHENTIEK

De MINI Resolute Edition is zeer rijk uitgerust en alleen leverbaar in de kleur Rebel Green. Deze kleur was voorheen alleen voorbehouden aan de sportiefste John Cooper Works motorisering. Bij de MINI 3-Deurs, MINI Electric en MINI 5-Deurs wordt deze lakkleur gecombineerd met dak en buitenspiegelkappen in Pepper White, deze zijn optioneel leverbaar in de kleur zwart.

De Resolute Edition is beschikbaar op de MINI 3-deurs, MINI 5-deurs, Cabrio en de volledige elektrische MINI Electric.

MINI ROCKINGHAM GT.

TERUG. EN HOE.

Na ruim vier decennia is de legendarische MINI 1275 GT terug van weggeweest. In de jaren 70 won deze legendarische circuit MINI race na race op het net zo legendarische Rockingham Motor Speedway in Rockingham. 50 jaar later is de MINI 1275 GT terug. En hoe.

De MINI Rockingham GT, standaard als MINI Cooper S, is stoerder, gedurfder en sportiever dan ooit met het JCW Aerodynamica kit, de 17" JCW Track Spoke velgen en de speciale Rockingham GT designelementen. De MINI Rockingham GT is verkrijgbaar als 3- en 5-deurs, Cabrio, Clubman en Countryman.

DE MINI CAMDEN EDITION.

FOLLOW YOUR BEAT.

Van de bruisende Londense wijk Camden naar de straten van Nederland. De nieuwe MINI Camden Edition is een rockster en icoon in één. Maak indruk met het panoramadak, de 16" Victory Black velgen en stoere Piano black exterieur afwerking. Follow your beat en ervaar de rit in jouw MINI Camden Edition.

De Luxe Camden Edition is beschikbaar op de MINI 3-deurs, MINI 5-deurs en de volledige elektrische MINI Electric.

MINI SIDEWALK CABRIO

HET PLEZIER VAN OPEN RIJDEN

Met de introductie van de MINI Sidewalk Cabrio in maart aanstaande, zet MINI in op individuele stijl en spontaan rijplezier. Met zijn individuele ontwerp- en uitrustingskenmerken biedt de nieuwe MINI Sidewalk Cabrio ideale omstandigheden voor een extravert uiterlijk in het drukke stadsverkeer.

MINI Kennismakingslease.

Aangenaam

Voor wie altijd al eens een MINI wilde leasen, maar niet zeker wist of dat wel kon, is er nu MINI Kennismakingslease. Daarmee lease je maximaal drie maanden lang een MINI Clubman of MINI Countryman en heb je de kans om vrijblijvend te ervaren.