Acties

MINI ROCKINGHAM GT.

TERUG. EN HOE.

Na ruim vier decennia is de legendarische MINI 1275 GT terug van weggeweest. In de jaren 70 won deze legendarische circuit MINI race na race op het net zo legendarische Rockingham Motor Speedway in Rockingham. 50 jaar later is de MINI 1275 GT terug. En hoe.

De MINI Rockingham GT, standaard als MINI Cooper S, is stoerder, gedurfder en sportiever dan ooit met het JCW Aerodynamica kit, de 17" JCW Track Spoke velgen en de speciale Rockingham GT designelementen. De MINI Rockingham GT is verkrijgbaar als 3- en 5-deurs, Cabrio, Clubman en Countryman.

DE MINI CAMDEN EDITION.

FOLLOW YOUR BEAT.

Van de bruisende Londense wijk Camden naar de straten van Nederland. De nieuwe MINI Camden Edition is een rockster en icoon in één. Maak indruk met het panoramadak, de 16" Victory Black velgen en stoere Piano black exterieur afwerking. Follow your beat en ervaar de rit in jouw MINI Camden Edition.

De Luxe Camden Edition is beschikbaar op de MINI 3-deurs, MINI 5-deurs en de volledige elektrische MINI Electric.

TIJDELIJK TEGEN 3,99% RENTE.

FINANCIER JOUW NIEUWE OF GEBRUIKTE MINI VOORDELIG

Kies je voor een nieuwe MINI of MINI occasion van Kalfsbeek, dan kun je deze tijdelijk financieren tegen een actierente van 3,99% als je ook een MINI Top Cover verzekering afsluit. Dit aanbod geldt zowel zakelijk als privé. Zo heb je de beste dekking voor jouw MINI én je weet exact waar je aan toe bent. Deze scherpe rente staat immers gedurende de gehele looptijd vast. Zonder verzekering geldt een rente van 4,99%.

Super scherp lease tarief.

MINI Electric Business Edition

Je kunt nu gebruik maken van een superscherp private lease aanbod. Met opties zoals ledere bekleding, getint glas achter, een verwarmde stuurwielrand en een 135 kW elektromotor.

Je leaset deze rijk uitgeruste MINI Electric Business Edition vanaf € 399,- p/mnd.

 

1,99% Rente.

Wanneer je bij de aanschaf van een nieuwe MINI Electric een Top Cover verzekering afsluit, profiteert je nu tijdelijk van een extra aantrekkelijk financieringstarief van 1,99%.

Deze actie geldt voor alle varianten van de MINI Electric, zowel nieuw als gebruikt, private lease en diverse looptijden.

 

 

MINI Boardwalk Edition.

MINI Boardwalk Edition.

Het avontuur roept

Pak je surfplank, campingspullen, koffers, wandelschoenen, je beste vrienden, je familie en ga op avontuur met de MINI
Countryman Boardwalk Edition. Deze editie is beschikbaar als Cooper en Cooper S en heeft met zijn rijke uitrusting alles
wat jullie nodig hebben, plus allerlei extra’s zoals een panoramadak, een uitklapbare picknickbank en de exclusieve kleur
Deep Laguna Blue Metallic.

Je rijdt ‘m vanaf €48.900,-, met een voordeel van maar liefst €1.658,-.

Richmond Park Edition

MINI Clubman Richmond Park Edition.

De luxe uitgeruste MINI Cooper Clubman Richmond Park Edition heeft net dat beetje extra stijl. Je herkent hem direct aan z'n unieke details. Denk aan de: Richmond Park Badges op de C Stijl, Richmond Park instaplijsten, het Chili & Serious Business Pakket én als extra opties:

  • Automaat
  • Panoramadak 
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen
  • MINI Yours Leer
  • Interieurpanelen Piano Black.


Je rijdt ‘m vanaf € 39.900,-, met maar liefst € 8.819,- voordeel.

MINI SIDEWALK CABRIO

HET PLEZIER VAN OPEN RIJDEN

Met de introductie van de MINI Sidewalk Cabrio in maart aanstaande, zet MINI in op individuele stijl en spontaan rijplezier. Met zijn individuele ontwerp- en uitrustingskenmerken biedt de nieuwe MINI Sidewalk Cabrio ideale omstandigheden voor een extravert uiterlijk in het drukke stadsverkeer.

MINI Kennismakingslease.

Aangenaam

Voor wie altijd al eens een MINI wilde leasen, maar niet zeker wist of dat wel kon, is er nu MINI Kennismakingslease. Daarmee lease je maximaal drie maanden lang een MINI Clubman of MINI Countryman en heb je de kans om vrijblijvend te ervaren. 

Private Lease

VANAF € 339,- PER MAAND

Door uw MINI privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe MINI. U kunt uw MINI volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw MINI komen daar nog bij. MINI Private Lease wordt onder het keurmerk Private Lease aangeboden door MINI Financial Services.